tomislav kaselj je napisao/la:Bilo je dost losih godina u zadnje vrijeme pa se cijene pcela nisu mijenjale, vjerojatno nece ni 2013

dragon je napisao/la:Ako budu rojevi po 100 eura, ja puštam sve da se izroje, molim zainteresirane na predbilježbu.

lonac je napisao/la:Bit ce jeb.ih lopovluka vise nego ikad. Bitange koje izgube pcele ce radije krast nego platit roj, il nekom platit da krade za njih!
Kupit oruzje, stavit potezne i cuvat pcelinjak.
Sva sreca da je nas HPS (Kranjec i ekipa) osigurao zaštitu pčela sa potporama!
Zanima me u proljece kad bude uginuca pcela kako ce se sa npr. Križevom maticom stvorit pčelinje društvo?!? Svaka cast i ostalima u HPS-u koji su glasali ili sutili za ovakav sustav potpora.
Mozda da se nagodinu u sustav potpora stavi ko u Americi: pravo 2.amandmana - da svoju zemlju branim oružjem, tj. da svakog ko dođe na moje zemljište ubijem ko psa!

lukaletunic je napisao/la:Čiko,apsolutno se slažem sa napisanim,samo nije lako onima koji imaju dosta,za primjer imam kolegu sa 150 košnica i ni on sam ne zna što će, dali masovno spajati ili kupiti najmanje 1500 kg cukara.
Moje mišljenje je da ako se nema za cukar bolje i spojiti pa na proljeće nešto namaknuti jer to je opet jeftinije nego kupovati rojeve a najgore je prepustiti slučaju po sistemu što Bog da.

lukaletunic je napisao/la:Čiko,apsolutno se slažem sa napisanim,samo nije lako onima koji imaju dosta,za primjer imam kolegu sa 150 košnica i ni on sam ne zna što će, dali masovno spajati ili kupiti najmanje 1500 kg cukara.
Moje mišljenje je da ako se nema za cukar bolje i spojiti pa na proljeće nešto namaknuti jer to je opet jeftinije nego kupovati rojeve a najgore je prepustiti slučaju po sistemu što Bog da.

Mali je napisao/la:lukaletunic je napisao/la:Čiko,apsolutno se slažem sa napisanim,samo nije lako onima koji imaju dosta,za primjer imam kolegu sa 150 košnica i ni on sam ne zna što će, dali masovno spajati ili kupiti najmanje 1500 kg cukara.
Ako kolega ima 150 košnica znači da je i nešto vrcao,pa bi morao nači novce za šečer(proda 2-3 kg meda) i vrati pčelama u vidu 10 kg šečera.
Uzeti od pčela znaju svi ,a ponekad im treba i nešto vratiti,ne?
Lp

kokica je napisao/la:Ček malo jučer ili preključer čitam kako vama u dalmaciji nisu potrebne velike zalihe meda jer pčela leti cjelo vrijeme i uvjek nekaj skupi a sad ti tu tvrdiš da joj trebaju tone šečera.
Ko tu sad laže i glumi cendravog poljoprivrednika koji jadan nikad ništa ne zaradi i proizvodi samo iz domoljublja da ostali nebu gladni...
Mislim zadnjih par tjedana vas je stvarno degutantno čitati...šečer, šečer, pa još malo šečera...Završilo vrcanje, vjerovatno se i prodalo nešto meda pa sad počinje cendranje čisto iz dosade....

Buronja je napisao/la:može na maqloj količini samo priživiti kao i ti na kori kruha i čaši vode ali ti na
tome pravi i hrani dicu

Trenutno korisnika/ca: Google [Bot] i 11 gostiju.