loncarev je napisao/la:Pa fala onoj stvari vise. 6 godina je proslo otkad sam to prvi put zatrazio. Jel proslo godinu dana od odluke?
Postoji li mogucnost na forumu da se umjesto username-a prikazuje ime i prezime a da username ostane samo za logiranje?
Ja pozdravljam ovo.
kristijandubravac je napisao/la:loncarev je napisao/la:Pa fala onoj stvari vise. 6 godina je proslo otkad sam to prvi put zatrazio. Jel proslo godinu dana od odluke?
Postoji li mogucnost na forumu da se umjesto username-a prikazuje ime i prezime a da username ostane samo za logiranje?
Ja pozdravljam ovo.
i ti se slažeš kada presjednik radi protivno odluci hps a
kristijandubravac je napisao/la:kolega svatko ima pravo na privatnost ti znaš da u bivšem sistemu a odnosi se i na današnji da ljudi imaju strah u kostima i govore šuti šuti zgazit če te . iz toga razloga ljudima treba pustit pravo na privatnost
kristijandubravac je napisao/la:kolega svatko ima pravo na privatnost ti znaš da u bivšem sistemu a odnosi se i na današnji da ljudi imaju strah u kostima i govore šuti šuti zgazit če te . iz toga razloga ljudima treba pustit pravo na privatnost
Admin je napisao/la:Zašto?
Zbog učestalih vređanja i nepoštivanja pravila foruma mnogi njegovi članovi su više puta bili upozoravani i banirani, ali se nisu naučili pravilima. Iz tog razloga pravila će se postrožiti. Svemu što se tiče Saveza, pitanja predsjedniku, gospodarstva i pčelarske politike nije mjesto u rubrici Pčelarski razgovori. Oni su namjenjeni za ležerne razgovore, a za sve ostalo postoje podforumi , pa tako i podforum Pitanja predsjedniku. Iz istih razloga Pčelarski savez Srbije je uveo da se svi članovi njihovog foruma moraju registrirati punim imenom i prezimenom, dok je Slovenski pčelarski savez ukinuo službeni forum. Ovdje se ne želi niti jedni niti drugo, već samo da bude malo reda i poštovanja sugovornika.
Od danas je forum pitanja predsjedniku HPS-a predviđen isključivo za registrirane korisnike foruma koji imaju dopuštenje administratora. Za dopuštenje treba poslati zahtjev administratoru emailom za dodavanje u grupu "Formalna pitanja". Molim vas da se nakon svakog vaseg posta obavezno predstavite imenom i prezimenom ukoliko to nije jasno iz vaseg korisničkog imena.
Mirza je napisao/la:kristijandubravac je napisao/la:kolega svatko ima pravo na privatnost ti znaš da u bivšem sistemu a odnosi se i na današnji da ljudi imaju strah u kostima i govore šuti šuti zgazit če te . iz toga razloga ljudima treba pustit pravo na privatnost
Dok mi admin dopusti pisanje u "Formalnim pitanjima" pitat ću ovdje(pitati se smije).1 Da li su "formalna pitanja"ustvari jedan oblik cenzure? Zašto se nisu oglasili i ostali članovi upravnog odbora?
I pitanje Kristijanu(mogao sam i pp ili mob.) : " Kristijane da li će te "ušutkati"recimo baniranjem?
Natrag na OBAVIJESTI ADMINISTRATORA I VAŠE PORUKE ADMINISTRATORIMA
Trenutno korisnika/ca: / i 2 gostiju.