Check-mite=>ZLOUPORABA

Ovdje možete postavljati pitanja predsjedniku Hrvatskog pčelarskog saveza [za registrirane korisnike]
Pravila foruma
Pitanja predsjedniku HPS-a predviđena su isključivo za registrirane korisnike foruma koji imaju dopuštenje administratora. Za dopuštenje treba poslati zahtjev administratoru emailom za dodavanje u grupu "Formalna pitanja". Pokušajte biti kratki i jasni, te ne postavljajte više od jednog pitanja u temi. Molim vas da se nakon svakog vaseg posta predstavite imenom i prezimenom ukoliko to nije jasno iz vaseg korisničkog imena. Kako predsjednik ima i drugog posla ne očekujte odgovor isti dan. Predsjednik će pokušati precizno odgovoriti na svako pitanje koje je vezano uz rad HPS-a.

Check-mite=>ZLOUPORABA

PostPostao/la medjera2 » 17 srp 2012, 00:45

Gospodo u HPS-u! Čitajući oglase na forumu, primječujem da iz dana u dan ima poneki novi prodavač sredstva protiv suzbijanja varoe koji nam subvencionira država, tzv. Check- Mite.
Zar mislite da je to u redu da zbog toga u dogledno vrijeme svi ostanemo i bez to malo poticaja što ga dobivamo i ako smijem pitati ima li kakav plan da se takvim preprodavačima stane na kraj???????
Naime;kad sam se po poljoapotekama raspitivao za sredstva za suzbijanje varoe, upučivali su me na pčelarske forume jer tamo toga ima u izobilju po povoljnim cijenama. Čini se da se tradicija nastavlja i ove godine.
Molim vas za mišljenje i konkretan odgovor.
medjera2
Stara faca
Stara faca
 
Postovi: 294
Pridružen/a: 29 pro 2010, 20:38
Lokacija: Ludbreg

Re: Check-mite=>ZLOUPORABA

PostPostao/la vusobegood » 17 srp 2012, 09:57

Poduzetni su pčelari brzo shvatili kako zaraditi.
Naručiš xy komada, platiš ono nešto sitno, prodaš po tržišnoj cijeni i to je to. Nema tu filozofije.To se događa, ponavljam; jer vlada nered u hps.
Podjelu bi trerbalo vršiti prema tome koliko tko ima košnica a ne koliko prijavi a nakon podjele inspekcije u pčelinjake i vidjeti koliko se tretiralo i sa čime.
Ovako, jebi ga!
Avatar
vusobegood
Guru radilica
Guru radilica
 
Postovi: 1641
Pridružen/a: 17 vel 2011, 21:36
Lokacija: Mazkuch


Natrag na PITANJA PREDSJEDNIKU HPS-A

Online

Trenutno korisnika/ca: / i 2 gostiju.