Nalazite se na:
STRUČNI SKUP: PČELA - PESTICIDI - SUŽIVOT Ispis E-mail
Ivana Berg Divald   
Srijeda, 03 Listopad 2012
ImageKako smo već i najavili, u organizaciji Hrvatskog pčelarskog saveza 15. listopada 2012. godine, s početkom u 12 sati, u Kino dvorani Ministarstva gospodarstva održat će se stručni skup na temu: „PČELA – PESTICIDI – SUŽIVOT“. Povodom toga, izradili smo i PLAKAT koji možete pogledati OVDJE.Već iz samog naslova je vidljivo da će se na ovom skupu tematski obrađivati problematika koja interesira sve pčelare s obzirom na trenutak u kojem živimo.

 


Stručnom skupu će prisustvovati mnogi eminentni stručnjaci koji će svojim radovima elaborirati saznanja vezana uz navedenu problematiku, tako da, između ostalih, možemo najaviti predstavnike Ministarstva poljoprivrede, ribarstva i ruralnog razvoja - Načelnika odjela za zaštitu bilja Vladimira Novakovića; prof. dr. sc. Dragana Bubala s Agronomskog fakulteta u Zagrebu; Milorada Šubića, dipl. ing. iz Poljoprivredne savjetodavne službe; prof. dr. sc. Zlatka Puškadiju s Poljoprivrednog fakulteta iz Osijeka.


Navedenom skupu prisustvovat će i predstavnici mnogih drugih zainteresiranih udruga i institucija kojima je ova tematika vrlo bliska, tako da očekujemo predstavnike voćarskih, ratarskih, udruga maslinara, povrtlara, kao i predstavnike proizvođača sjemena, te mnoge druge.Isto tako, ovim putem pozivamo i sve pčelare, a posebice pčelare Grada Zagreba i Zagrebačke županije da se u što većem broju odazovu ovom skupu.Hrvatski pčelarski savez

 
« Prethodna   Sljedeća »
Pcelarski forum | Novosti | Kontakt

© HPS. Sva prava pridržana.