Nalazite se na:
UPRAVNI ODBOR HPS-A ODOBRIO PROVEDBU ANKETE Ispis E-mail
Vedran Lesjak   
Petak, 27 Studeni 2015

U subotu 21. studenog 2015. godinu u sklopu manifestacije VI. Međunarodnog sajma meda Dalmatina 2015. godine, održana je i sjednica Upravnog i Nadzornog odbora Hrvatskog pčelarskog saveza. Između ostalih tema dnevnog reda, razmatrana je 2. točka  pod nazivom: Razmatranje aktivnosti u svezi izrade novog Nacionalnog pčelarskog programa za razdoblje 2017 – 2019 godine. ANKETA!

Upravni odbor je razmatrao sve aspekte koji su određeni Uredbom Komisije EU 1308/2013 kao i provedbenom Uredbom Komisije EU 1368/2015 kojima su određene mjere koje Nacionalni pčelarski programi zemalja članica trebaju sadržavati kako bi ostvarili mogućnost sufinanciranja od strane Europske unije.

U tu svrhu potrebno je prikupiti i određene podatke koje do sada nismo prikupljali niti smo sa istima raspolagali, pa je stoga Upravni odbor svojom odlukom odobrio izradu ankete koja bi u potpunosti bila anonimna, služila bi isključivo u svrhu prikupljanja statističkih podataka, koji u svom konačnom određenju predstavljaju temelj za povlačenje financijskih sredstava od strane EU.

Navedena anketa dopunjena je i sa pitanjima iz domene zdravstvene zaštite pčela, a dobiveni podaci odredili bi i smjer kojim će HPS zatražiti od strane resornog ministarstva rješavanje pitanja zdravstvene zaštite pčela.

Na temelju navedenog u daljnjem tekstu objavljujemo anketni obrazac kao i obrazloženje same ankete.

ANKETA!!!

                                                                                            Stručna služba saveza

 
« Prethodna   Sljedeća »
Pcelarski forum | Novosti | Kontakt

© HPS. Sva prava pridržana.