Nalazite se na:
MANIFESTACIJA DANI MEDA U HRVATSKOJ Ispis E-mail
Vedran Lesjak   
Četvrtak, 18 Kolovoz 2016
U sklopu manifestacije Dani meda u Hrvatskoj, koja će se održati od 7. do 9. listopada 2016. godine u Osijeku održati će se ocjenjivanje kvalitete sortnih vrsta meda i drugih pčelinjih proizvoda.

Gospodarsku manifestaciju Dani meda organizira HGK ŽK Osijek u suorganizaciji s Hrvatskim pčelarskim savezom, Županijskim savezom pčelara Osječko-baranjske županije, Gradom Osijekom, Osječko-baranjskom županijom te Prehrambeno tehnološkim fakultetom u Osijeku kao znanstvenom institucijom.

U sklopu manifestacije održati će se XXI. ocjenjivanje kvalitetnih sortih vrsta meda iz cijele Hrvatske i XV. ocjenjivanja pakovina meda i proizvoda na bazi meda po sljedećim kategorijama: pakiranja meda, pakiranje pića koja se proizvode s medom i od meda, pakiranje proizvoda koji služe za poboljšanje zdravlja koji su proizvedeni od meda ili drugih pčelinjih proizvoda te suveniri te XII. ocjenjivanje kvalitete pića od meda i na bazi meda.

Uzorci meda moraju se dostaviti najkasnije do 8. rujna 2016. godine.

Uzorke za ocjenjivanje pakiranja meda, pakiranja pića koja se proizvode s medom i od meda, kvalitete pića od meda i s medom, proizvode koji služe  za poboljšanje zdravlja, a proizvedeni su od meda ili drugih pčelinjih proizvoda te suvenire, potrebno je dostaviti  također najkasnije do 8. rujna 2016. godine.

Nakon ocjenjivanja i obrade ocjenjivačkih listića, najbolje ocjenjenim medovima dodijeliti će se priznanja i nagrade koje će biti dodjeljene na završnoj svečanosti 8. listopada 2016. godine.
 
« Prethodna   Sljedeća »
Pcelarski forum | Novosti | Kontakt

© HPS. Sva prava pridržana.