Nalazite se na:
NAJAVA! 14. DANI MEDA U ZAGREBU Ispis E-mail
Vedran Lesjak   
Četvrtak, 06 Listopad 2016
Ovogodišnja manifestacija 14. Dani meda u Zagrebu ipak će se održati. Naime, kako smo unazad dvije godine imali poteškoća u svezi organizacije ove manifestacije, za ovu godinu možemo istaknuti da smo uspjeli realizirati njeno održavanje. Prema Rješenju Grada Zagreba – Gradskog ureda za prostorno uređenje, izgradnju grada, graditeljstva, komunalne poslove i promet, na dan 05. listopada 2016. godine, nadležno povjerenstvo donijelo je rješenje pod brojem: KLASA: UP/I-363-02/16-001/2591 sa navedenim datumom, da se odobrava manifestacija 14. Dani meda u Zagrebu, u periodu održavanja 23. Do 26. 11.2016. godine, na zapadnom dijelu Trga bana Josipa Jelačića, u Zagrebu.

Uvjeti su navedeni u samom RJEŠENJU koje u privitku i objavljujemo, sa naznakom da nam prethodi još dosta aktivnosti u svezi pronalaska najboljeg ponuđača za štandove. Tek nakon što se izvrši odabir ponuđača, na stranicama HPS-a objaviti će se rokovi prijave i rokovi izvršenja uplate kotizacije za manifestaciju.

Naglasak je na tome da prvenstveno prioritet imaju pčelari koji su članovi pčelarskih udruga sa područja grada Zagreba, te Zagrebačke županije, tek nakon njih primaju se prijave pčelara iz ostalih županija, naravno obvezan uvjet za sve je da su članovi Hrvatskog pčelarskog saveza i da su upisani u Evidenciju pčelara i pčelinjaka, sa ažuriranim podacima za 2016. godinu.

Detaljnije informacije vezano uz rokove i druge aktivnosti objaviti ćemo na stranicama Saveza kako će biti realizirane.

                                                                               Za Hrvatski pčelarski savez
                                                                              Tomislav Gerić, tajnik saveza
 
« Prethodna   Sljedeća »
Pcelarski forum | Novosti | Kontakt

© HPS. Sva prava pridržana.