Nalazite se na:
Zaključci „Sedme Nacionalne konferencije o sigurnosti i kakvoći pčelinjih proizvoda – Kako dalje? Ispis E-mail
Vedran Lesjak   
Četvrtak, 27 Travanj 2017
Ove godine, sedmo po redu okupljanje proizvođačke, stručne i znanstvene zajednice, na nacionalnoj razini, uz sudjelovanje uglednih gostiju iz inozemstva, provelo se zajedničkim snagama većeg broja institucija. Održano je u Opatiji, 07. travnja 2017. godine, pod nazivom „Sedma Nacionalna konferencija o sigurnosti i kakvoći pčelinjih proizvoda – Kako dalje?“.

Iz svega navedenog očito je kako se Konferencijom željelo razmotriti obilježja zdravstvene ispravnosti, sigurnosti, kakvoće i podrijetla pčelinjih proizvoda na hrvatskom tržištu, ali i institucionalni i vaninstitucionalni aspekti njihove primarne proizvodnje.

Tematski povezana s aktualnostima percepcije kakvoće pčelinjih proizvoda i njihovih prerađevina te valorizacijom sigurnosnih značajki njihove uporabe u okviru tržišnih i vantržišnih mehanizama, Konferencija je konsenzusom sudionika iznjedrila je određene zaključke koji se u integralnom obliku navode u nastavku.



Zaključci „Sedme Nacionalne konferencije o sigurnosti i kakvoći pčelinjih proizvoda – Kako dalje?
Prilog iz Novog lista od 08/04/2017 o samoj Konferenciji!
Prilog televizije Planet RI 13/04/2017 – „Kvaliteta meda, kontrole, izmjene Pravilnika o medu – Koji put smo izabrali?“
 
« Prethodna   Sljedeća »
Pcelarski forum | Novosti | Kontakt

© HPS. Sva prava pridržana.