Nalazite se na:
PČELARSKI SAJAM U MEĐIMURJU - MESAP 2017 Ispis E-mail
Vedran Lesjak   
Četvrtak, 16 Studeni 2017
Uvidjevši da sjeverozapad Hrvatske nema dovoljno kvalitetno pčelarsko događanje, Udruga pčelara Međimurske županije 'Agacija' odlučila je biti suorganizator sajma Mesap Jesen.
Tematski fokus sajma je pčelarstvo i prateća industrija.

Sajam se održava 18. i 19. studenog u sajamskoj dvorani Mesapa u Nedelišću, sa službenim otvaranjem 18. studenog u 11.00 h.
Ulaz za posjetitelje je besplatan.


Pčelarski dio sastoji se od sljedećih cjelina:
- Završetak 11. Međimurskog ocjenjivanja meda (18. studeni u 11:30 h)

Nakon otvorenja sajma biti će proglašenje rezultata ovogodišnjeg 11. Međimurskog ocjenjivanja meda i podjela priznanja. Također, na sajmu će biti izloženi nagrađeni medovi, a neki od njih moći će se kušati. Ovogodišnje ocjenjivanje najveće je do sada.

- Edukacijski dio (18. studeni u 13:30 h)

U edukacijskom dijelu biti će održana dva stručna predavanja. Predavači su prof. dr. sc. Dragan Bubalo sa temom 'Med i drugi pčelinji proizvodi', te prof. dr. sc. Nikola Kezić sa temom 'Rojenje u funkciji sprečavanja pčelinjih bolesti'.

- Prodajni dio

Kroz dva dana, na sajmu će biti ponuđeni pčelinji proizvodi, oprema (vrcaljke, preše, sterilizatori, kadice za otklapanje, košnice, kontejneri, …) i ostale pčelarske potrepštine. Od proizvođača opreme na sajmu će biti prisutni Finans, Apital i drugi (popis će biti nadopunjen).

Također, na sajmu će se pripremati kolači i jela s medom.

Nadamo se prezentirati međimursko pčelarstvo i učiniti ga prepoznatljivim, jer to kvalitetom definitivno zaslužuje.

Vidimo se na sajmu. Medno!
 
« Prethodna   Sljedeća »
Pcelarski forum | Novosti | Kontakt

© HPS. Sva prava pridržana.