Nalazite se na:
NAJAVA! 14. MEĐUNARODNO OCJENJIVANJE MEDA „ZZZAGIMED 2018.” Ispis E-mail
Vedran Lesjak   
Ponedjeljak, 06 Kolovoz 2018
Poštovane pčelarice i pčelari, Pčelarsko društvo Zagreb u suradnji s Prehrambeno-biotehnološkim fakultetom u Zagrebu te uz financijsku potporu Gradskog ureda za poljoprivredu i šumarstvo Grada Zagreba i medijsku potporu Hrvatskoga pčelarskog saveza organizira 14. po redu pčelarsku manifestaciju ocjenjivanja kvalitete meda pčelara neposrednih proizvođača, pod nazivom: 14. Međunarodno ocjenjivanje meda „Zzzagimed 2018.”

Uvjeti i tijek natjecanja provode se na temelju Pravilnika za ocjenjivanje kvalitete meda Pčelarskoga društva Zagreb.

Kemijsko i organoleptičko ocjenjivanje pristiglih uzoraka provodit će se, kao i dosad, na Prehrambeno-biotehnološkom fakultetu u Zagrebu.

Točan datum i adresa za dostavu uzoraka meda (poštom ili osobno) te drugi uvjeti u skladu s Pravilnikom za ocjenjivanje kvalitete meda bit će navedeni u tekstu javnog natječaja koji će tijekom kolovoza biti objavljen na internetskim stranicama Pčelarskoga društva Zagreb i Hrvatskoga pčelarskog saveza te u rujanskom izdanju lista „Hrvatska pčela”.

Za sva ostala pitanja ili objašnjenja na raspolaganju je predsjednik Organizacijskog odbora natjecanja Luka Šebelić, kojem se možete javiti pozivom na broj mobitela 098/133-06-43 ili slanjem poruke na e-adresu: Ova email adresa je zaštićena od spam robota, nije vidljiva ako ste isključili Javascript .

                                                                     Upravni odbor Pčelarskoga društva Zagreb
 
« Prethodna   Sljedeća »
Pcelarski forum | Novosti | Kontakt

© HPS. Sva prava pridržana.