Nalazite se na:
BRITANSKI FRATAR PROIZVODI SJAJILO ZA USNICE OD PČELINJEG VOSKA Ispis E-mail
Ivana Berg Divald   
Četvrtak, 28 Svibanj 2009
ImageArson Carpenter, 24 – godišnji benediktinac osim što služi Bogu, razvio je i neobičan biznis u samostanu St. Augustine's Abbey na jugu Engleske.

Ovaj fratar, inače zaljubljenik u pčele, prvotno je izrađivao samo svijeće sve dok mu prijatelj nije dao ideju za izradu sjajila za usnice od pčelinjeg voska.

„Proučio sam svu recepturu i literaturu o kozmetičkim proizvodima i zaključio da tako nešto ne postoji na tržištu. Stoga sam stvorio vlastitu formulu za izradu sjajila od voska.“ – objasnio je fratar Carpenter.

Sjajilo za usnice i kremu za ruke prvi su testirali njegovi kolege u samostanu koji su se oduševili ovim inovativnim proizvodima.

„Svi ga podržavamo i iznimno nam je drago da se pod Božjim krovom stvaraju vrhunski i kvalitetni proizvodi.“ – izjavio je jedan od svećenika iz St. Augustine's Abbey samostana.

Ovo sjajilo za usnice je postalo pravi hit na internetu jer ženska populacija jednostavno ne može odoljeti prirodnom i k tome prekrasno upakiranom kozmetičkom preparatu.

Bez obzira hoće li Demi Moore ili Madonna pohrliti po još pakiranja ovog medenog sjajila, Carpenter već ima potvrdu „odozgo“.

Pogledajte Reutersov video:
http://cosmos.bcst.yahoo.com/up/player/popup/?rn=3906861&cl=13601852&ch=4226714&src=news

 
« Prethodna   Sljedeća »
Pcelarski forum | Novosti | Kontakt

© HPS. Sva prava pridržana.