Nalazite se na: Naslovnica
Dobrodošli na stranice Hrvatskog pčelarskog saveza
NAJAVA! 14. PČELARSKI DANI U VINKOVCIMA
Vedran Lesjak   
Srijeda, 08 Ožujak 2017
ImagePčelarski savez Vukovarsko-srijemske županije i Hrvatski pčelarski savez organiziraju 14. Pčelarske dane u Vinkovcima 17. i 18. ožujka 2017. u dvoranama „Barun Trenk“, H. D. Genschera 22D u Vinkovcima. PROGRAM!
 
ODRŽAN SASTANAK S ČEBELARSKOM ZVEZOM SLOVENIJE
Vedran Lesjak   
Utorak, 07 Ožujak 2017
ImageDana 23. veljače 2017. godine održan je radni sastanak u Brdu pri Lukovici u ČZS-u (Čebelarska zveza Slovenije). Od strane ČZS sastanku su bili: Boštjan Noč - predsjednik ČZS i Vlado Auguštin – savjetnik specijalist za tehnologiju, a sa strane Hrvatskog pčelarskog saveza (HPS) Ivan Mravak – dopredsjednik HPS-a, Ankica Dušević – v.d. tajnica HPS-a i Krešo Piljak – voditelj Projekta za izradu nacionalne staklenke. VIŠE!
 
VODEĆI SVJETSKI STRUČNJAK ZA PČELARSTVO, DR. SC. ANTONIO NANETTI U GAREŠNICI!
Vedran Lesjak   
Petak, 03 Ožujak 2017
ImagePU Cvijet - Garešnica i Mount Trade d.o.o., uz podršku Hotela “Garić” iz Garešnice organiziraju stručno predavanje na temu “Zaštita pčelinjih zajednica od varooze” koje će održati vodeći svjetski stručnjak za pčelarstvo, dr. sc. Antonio Nanetti iz Italije. Skup će se održati u petak, 10. 03. 2017. u 17 sati u Garešnici, Hotel Garić – Velika sala. Ulaz i predavanje su besplatni, a obavezna je samo registracija sudionika koju možete obaviti od 15:30 do 17.00 sati. VIŠE INFORMACIJA!
 
STIGLO POJAŠNJENJE UPRAVE ZA UPRAVLJANJE EU FONDOM ZA RURALNI RAZVOJ
Vedran Lesjak   
Srijeda, 22 Veljača 2017
ImageNa adresu Hrvatskog pčelarskog saveza stiglo je POJAŠNJENJE iz Ministarstva poljoprivrede u vezi DOPISA S UPITOM kojeg smo poslali 2. veljače 2017. godine na adresu Uprave za upravljanje EU fondom za ruralni razvoj. U slučaju eventualnih nejasnoća obratite se na adresu: Uprava za upravljanje EU fondom za ruralni razvoj, EU i međunarodnu suradnju, Ova email adresa je zaštićena od spam robota, nije vidljiva ako ste isključili Javascript ili na tel: 01/6106-908.
 
ODRAŽAN SASTANAK U HRVATSKOM PRIRODOSLOVNOM MUZEJU
Vedran Lesjak   
Četvrtak, 16 Veljača 2017
ImageImageDana 15. 02. 2017. održan je sastanak u Hrvatskom prirodoslovnom muzeju (u daljnjem tekstu Muzej) i članova Hrvatskog pčelarskog saveza (u daljnjem tekstu HPS). Sa strane Muzeja prisutni su bili: prof. dr. sc. Tatjana Vlahović, ravnateljica Muzeja, dr. sc. Iva Mihoci, viša kustosica Muzeja i dr. sc. Zorana Sedlar kustos pripravnik. Ispred HPS-a prisutni su bili Ankica Dušević v.d. tajnica, Saša Petrić – voditelj potpora i Vedran Lesjak – urednik lista Hrvatska pčela. VIŠE!
 
«« Početak « Prethodna 1 2 3 4 5 6 7 8 9 10 Sljedeća » Kraj »»

Pcelarski forum | Novosti | Kontakt

© HPS. Sva prava pridržana.