Nalazite se na: Naslovnica
Dobrodošli na stranice Hrvatskog pčelarskog saveza
stručni skup - “Kadulja i med od kadulje Senja i okolice“
Vedran Lesjak   
Petak, 11 Svibanj 2018
ImageDana 20. svibnja 2018. godine na Svjetski dan pčele, u tvrđavi Nehaj u Senju,  Udruga proizvođača meduna, kadulje i vriska Sjevernog Velebita i velebitskog primorja iz Senja, održati će stručni skup pod nazivom “Kadulja i med od kadulje Senja i okolice“. PROGRAM!
 
NOVA PRAVILA ZA DOLAZAK NA PAŠU AMORFE U „PARK PRIRODE LONJSKO POLJE“
Vedran Lesjak   
Petak, 04 Svibanj 2018
ImageJavna ustanova „Park prirode Lonjsko polje“ donijelo je odluku za davanje jednokratnog koncesijskog odobrenja za obavljanje djelatnosti pčelarstva na zaštićenom djelu prirode. Odluku i Zahtjev možete pronaći na internetskim stranicama PARKA PRIRODE LONJSKO POLJE!
 
EU ZABRANJUJE NEONIKOTINOIDE KOJI DOKAZANO ŠTETE PČELAMA
Vedran Lesjak   
Petak, 04 Svibanj 2018
ImageBrojni mediji zadnjih dana izvještavaju o pobjedi pčelara i ekologa nad pesticidima, točnije, neonikotinoidima. Naime, države članice EU-a krajem travnja su na Stalnom odboru za biljke, životinje, hranu i stočnu hranu kvalificiranom većinom podržale prijedlog Europske komisije o zabrani korištenja tri najčešća neonikotinoida za sve poljoprivredne usjeve na otvorenom kako bi zaštitili pčele i ostale oprašivače. VIŠE!
 
ZAŠTITA DIVLJEG KESTENA U SISKU
Vedran Lesjak   
Četvrtak, 03 Svibanj 2018
ImageTvrtka ID90 d.o.o. iz Zagreba najavila je provođenje zaštite divljeg kestena od kestenovog moljca na području grada Siska dana, 04.05.2018. od 20.00h. VIŠE!
 
SUZBIJANJE KOMARACA NA PODRUČJU GRADA GLINE
Vedran Lesjak   
Četvrtak, 03 Svibanj 2018
ImageDjelatnici tvrtke Adria Grupa d.o.o., Zagreb, Heinzelova 53a, provest će akciju adulticidnog i larvicidnog suzbijanja komaraca 7. 5. 2018. godine na području grada Gline. PLAN SUZBIJANJA!
 
«« Početak « Prethodna 1 2 3 4 5 6 7 8 9 10 Sljedeća » Kraj »»

Pcelarski forum | Novosti | Kontakt

© HPS. Sva prava pridržana.