Nalazite se na: Naslovnica
Dobrodošli na stranice Hrvatskog pčelarskog saveza
POTPISAN UGOVOR O IZRADI ALATA ZA PROIZVODNJU NACIONALNE STAKLENKE ZA MED
Vedran Lesjak   
Petak, 23 Ožujak 2018
ImageU Humu na Sulti, 21. ožujka 2018. godine potpisan je Ugovor o izradi alata za proizvodnju Nacionalne staklenke za med. Potpisivanju su nazočili predstavnici tvrtke OMCO i Vetropack-a te Hrvatskog pčelarskog saveza. Nakon što je zaključen dizajn i potpisan Ugovor o izradi alata, uskoro će javnosti biti predstavljena i nacionalna staklenka za med. IZVJEŠĆE SA SASTANKA!
 
POPIS VETERINARSKO-MEDICINSKIH PROIZVODA (VMP) ZA PČELARSTVO
Vedran Lesjak   
Četvrtak, 22 Ožujak 2018
ImageNa internetskim stranicama Uprave za veterinarstvo i sigurnost hrane objavljen je popis svih veterinarsko-medicinskih proizvoda (VMP) odobrenih za upotrebu u Republici Hrvatskoj. VMP ZA PČELARSTVO!
 
NAJAVA! 15. Pčelarski dani u Vinkovcima
Vedran Lesjak   
Srijeda, 07 Ožujak 2018
ImagePčelarski savez Vukovarsko - srijemske županije i Hrvatski pčelarski savez organiziraju 15. Pčelarske dane u Vinkovcina, 16. i 17. ožujka u sali "Barun Trenk". Pčelarski dani su međunarodni pčelarski sajam opreme i pčelinjih proizvoda te znanstveno-stručni skup. PROGRAM!
 
IZBORNA SKUPŠTINA HRVATSKOG PČELARSKOG SAVEZA
Vedran Lesjak   
Srijeda, 07 Ožujak 2018
ImageObavještavamo pčelarske udruge, članice Hrvatskog pčelarskog saveza, da je 2018. godina izborna godina Saveza. Na Izbornoj skupštini biraju se članovi Upravnog odbora (21), Nadzornog odbora(3) i Suda časti(3). Od članova Upravnog odbora biraju se predsjednik i dva dopredsjednika Saveza. Molimo udruge da na svojim skupštinama, zajedno s ostalim članicama u pojedinim županijama predložite kandidate za članove tijela Saveza. VIŠE!
 
8. NACIONALNA KONFERENCIJA O SIGURNOSTI I KAKVOĆI PČELINJIH PROIZVODA
Vedran Lesjak   
Srijeda, 07 Ožujak 2018
ImageOvogodišnje, osmo nacionalno okupljanje proizvođačke, stručne i znanstvene zajednice, pod nazivom – 8. Nacionalna konferencija o sigurnosti i kakvoći pčelinjih proizvoda, održat će se 06. travnja 2018. godine u Centru za kulturu Grada Novi Vinodolski. VIŠE!
 
«« Početak « Prethodna 1 2 3 4 5 6 7 8 9 10 Sljedeća » Kraj »»

Pcelarski forum | Novosti | Kontakt

© HPS. Sva prava pridržana.