Nalazite se na: Naslovnica
Dobrodošli na stranice Hrvatskog pčelarskog saveza
OTVORENA IZLOŽBA „ZAŠTO JE PČELA VAŽNIJA OD ČOVJEKA“
Vedran Lesjak   
Srijeda, 14 Lipanj 2017
ImageU Hrvatskom prirodoslovnom muzeju u Zagrebu otvorena je izložba „Zašto je pčela važnija od čovjeka“ . Projekt izložbe napravljen je u suradnji s Hrvatskim pčelarskim savezom te Veterinarskim i Agronomskim fakultetom u Zagrebu. Izložba je otvorena  do kraja godine. VIŠE!
 
SUZBIJANJE KOMARACA NA PODRUČJU GRADA ZAGREBA
Vedran Lesjak   
Srijeda, 14 Lipanj 2017
ImageDjelatnici tvrtke Adria grupa d.o.o., Zagreb, Heinzelova 53a, provest će akciju adulticidnog suzbijanja komaraca sukladno popisu i površinama iz Provedbenog plana u vremenu od 04:30 – 09:00 sati u slijedećim terminima i područjima. PLAN SUZBIJANJA!
 
SUZBIJANJE KOMARACA U LONJSKOM POLJU
Vedran Lesjak   
Srijeda, 14 Lipanj 2017
ImageDjelatnici tvrtke “ID ‘90” d.o.o., Zagreb, Ogrizovićeva 34/1, koja je izvršitelj Programa, dana 16.06.2017. od cca 19:00 sati provest će akciju adulticidnog suzbijanja komaraca na području naselja: Preloščica, Bukovsko, Lukavac Posavski, Gušča, Svinjičko, Čigoč, Kratečko, Mužilovčica, Suvoj, Lonja. PLAN SUZBIJANJA!
 
NAJAVA! DANI MEDA U VALPOVŠTINI
Vedran Lesjak   
Srijeda, 14 Lipanj 2017
ImageUdruga pčelara „Valpovština“ Valpovo devetu godinu zaredom organizira regionalnu manifestaciju „Dani meda u Valpovštini. Ovogodišnja manifestacija održati će se 24. i 25. lipnja u Centru kulture „Matija Petar Katančić“ i ispred dvorca Prandau-Normann u Valpovu. PROGRAM!
 
OTVORENJE IZLOŽBE "ZAŠTO JE PČELA VAŽNIJA OD ČOVJEKA?"
Vedran Lesjak   
Petak, 09 Lipanj 2017
ImageHrvatski prirodoslovni muzej u Zagrebu u suradnji s Hrvatskim pčelarskim savezom, Veterinarskim i Agronomskim fakultetom Sveučilišta u Zagrebu organiziraju izložbu „Zašto je pčela važnija od čovjeka?“ . Otvorenje izložbe održati će se u Hrvatskome prirodoslovnom muzeju, Demetrova 1
u utorak, 13. lipnja 2017. u 12 sati. VIŠE!
 
«« Početak « Prethodna 1 2 3 4 5 6 7 8 9 10 Sljedeća » Kraj »»

Pcelarski forum | Novosti | Kontakt

© HPS. Sva prava pridržana.