Nalazite se na: Naslovnica
Dobrodošli na stranice Hrvatskog pčelarskog saveza
REAKCIJA HPS-A NA UVOĐENJE OBAVEZNIH TAHOGRAFA ZA PČELARSKA VOZILA
Vedran Lesjak   
Ponedjeljak, 07 Lipanj 2010
ImageHPS je 4. lipnja 2010. uputio Ministarstvu mora, prometa i infrastrukture dopis sa prijedlogom za izuzeće vozila za potrebe pčelarstva od upotrebe tahografa. Predmetni dopis možete pročitati u prilogu.
 
GRADSKI URED ZA OPĆU UPRAVU ODBACIO ŽALBU NA SKUPŠTINU HPS-a
Vedran Lesjak   
Srijeda, 02 Lipanj 2010
ImageUred za opću upravu Grada Zagreba odbacio je žalbu na održanu Skupštinu HPS-a koju je Uredu uputio PU "Pčelinjak" iz Zagreba. U prilogu možete pogledati cijeli dokument.
 
POTICAJA NEMA DO DALJNJEGA
Vedran Lesjak   
Srijeda, 02 Lipanj 2010
ImageU svakodnevnim kontaktima sa Agencijom za izravna plaćanja u poljoprivredi u posjedu smo informacija koje ovim putem i predočujemo a odnose se na slijedeće, do daljnjega nema isplate potpora za pčelarstvo zbog nedostatka financijskih sredstava. U današnjem kontaktu rečeno nam je da nakon isplata za govedarstvo slijedi isplata za pčelare i to u potpunom iznosu jer je sva potrebna dokumentacija obrađena i samo se čeka priliv sredstava. O promjeni statusa informacija HPS će na vrijeme objaviti konkretne odgovore iz Agencije.
 
VELIKA BRITANIJA: KRIZA UGINUĆA PČELINJIH ZAJEDNICA BLIŽI SE KRAJU
Ivana Berg Divald   
Četvrtak, 27 Svibanj 2010
ImageUnatoč teškim uvjetima i za razliku od prošle godine, veći broj pčelinjih zajednica preživio je ovu zimu, priopćili su jučer iz Britanskog pčelarskog saveza. Iako postoji malo i ohrabrujuće poboljšanje u stopi preživjelih, britanske pčele nisu još dovoljno zdrave, upozorio je predsjednik Saveza Martin Smith za The Independent.
 
UPITNA ISPLATA POTPORA DO KRAJA NAVEDENOG ROKA
Vedran Lesjak   
Srijeda, 26 Svibanj 2010

ImageKako smo na stranicama HPS-a i naznačili da ćemo o daljnjim mjerama Agencije za izravna plaćanja u poljoprivredi objaviti sve informacije koje su nam dostupne, ovim putem pružamo slijedeću informaciju.

 
«« Početak « Prethodna 301 302 303 304 305 306 307 308 309 310 Sljedeća » Kraj »»

Pcelarski forum | Novosti | Kontakt

© HPS. Sva prava pridržana.