Nalazite se na: Naslovnica
Dobrodošli na stranice Hrvatskog pčelarskog saveza
RADNI SASTANAK U PROSTORIJAMA SVEUČILIŠTA U ZAGREBU
Vedran Lesjak   
Srijeda, 14 Travanj 2010
ImageDanas, 14. travnja 2010. godine , u prostorijama Sveučilišta u Zagrebu održan je radni sastanak kojem su nazočili predstavnici Sveučilišta na čelu sa prorektorom gosp. Bojanom Baletićem, te prof.dr. Zdravkom Petrincem, te u ime HPS-a , tajnik saveza Tomislav Gerić.
 
DOGOVOR NA DOBROSUSJEDSKI NAČIN
Ivana Berg Divald   
Petak, 09 Travanj 2010
ImagePčelar Miro Bilić i ultimate fighter Mirko Filipović danas su postigli pismeni dogovor i izgladili sve nesuglasice uz prisustvo dva stočarska inspektora iz resornog Ministarstva - Dražena Hereka i Vladimira Tretinjaka, te predstavnika Hrvatskog pčelarskog saveza: predsjednika Martina Kranjeca, tajnika Tomislava Gerića i novinarke Ivane Berg-Divald.
 
DOGOVORENA SLIJEDEĆA FAZA IZRADE KATASTRA PČELINJIH PAŠA
Vedran Lesjak   
Petak, 09 Travanj 2010

ImageDanas je u prostrijama HPS-a održan sastanak vezan za izradu slijedeće faze katastra pčelinjih paša Republike Hrvatske.

 
PČELARIMA OTVORENA MOGUĆNOST KORIŠTENJA VAUČERA I ZA PČELARSKU OPREMU
Vedran Lesjak   
Srijeda, 07 Travanj 2010
ImageNa današnjem radnom sastanku u Ministarstvu poljoprivrede, ribarstva i ruralnog razvoja, u kabinetu državnog tajnika g. Stjepana Mikolčića, kojem je ispred HPS-a prisustvovao tajnik Saveza Tomislav Gerić raspravljalo se o aktualnim „vaučerima“ za poticaje.
 
MIŠLJENJE MINISTARSTVA POLJOPRIVREDE O REGISTRACIJI VOZILA
Vedran Lesjak   
Utorak, 06 Travanj 2010
ImageNa upit Hrvatskog pčelarskog saveza u vezi povećanja premija za osiguranje pčelarskih vozila, Ministarstvo poljoprivrede dostavilo je u HPS dopis u kojem navodi da se ne slaže s povećanjem cijena premija, te se zalaže za zadržavanje cijena na dosadašnjim iznosima.
 
«« Početak « Prethodna 301 302 303 304 305 306 307 308 309 310 Sljedeća » Kraj »»

Pcelarski forum | Novosti | Kontakt

© HPS. Sva prava pridržana.