Nalazite se na: Naslovnica
Dobrodošli na stranice Hrvatskog pčelarskog saveza
RADNI SASTANAK U UPRAVI ZA POLJOPRIVREDU
Ivana Berg Divald   
Utorak, 06 Travanj 2010
ImageU prostorijama Ministarstva poljoprivrede, ribarstva i ruralnog razvoja – Uprava za poljoprivredu, 06. travnja 2010. održao se radni sastanak kojem su prisustvovali ravnatelj Uprave za poljoprivredu Miljenko Rakić i predstavnici Hrvatskog pčelarskog saveza: predsjednik HPS-a Martin Kranjec, dopredsjednik HPS-a Vladimir Bilek i tajnik HPS-a Tomislav Gerić.
 
DRUGO IZVJEŠĆE O IZRADI KATASTRA
Vedran Lesjak   
Četvrtak, 01 Travanj 2010
ImageSa Prirodoslovno-matematičkog fakulteta stiglo i drugo izvješće izrade Katastra pčelinjih paša.
 
AKTUALNO – HPS NA SASTANKU U MINISTARSTVU
Ivana Berg Divald   
Četvrtak, 01 Travanj 2010
ImageU utorak 06. travnja 2010. godine, u prostorijama Ministarstva poljoprivrede, ribarstva i ruralnog razvoja – Uprava za poljoprivredu, s početkom u 8.30 sati, održat će se sastanak između ravnatelja navedene Uprave Miljenka Rakića i predstavnika Hrvatskog pčelarskog saveza koji će zastupati predsjednik HPS-a Martin Kranjec, dopredsjednik HPS-a Vladimir Bilek i tajnik HPS-a Tomislav Gerić.
 
LEGALIZIRANO DRŽANJE PČELA U NEW YORKU
Ivana Berg Divald   
Srijeda, 31 Ožujak 2010
ImageNjujorški zdravstveni odbor odbacio je prošli tjedan zabranu pčelarenja u New Yorku, legalizirajući tako na stotine košnica smještenih u središtu grada.
 
KRENULE ISPLATE SELJACIMA U REPROMATERIJALU
Ivana Berg Divald   
Utorak, 30 Ožujak 2010
ImageMinistarstvo poljoprivrede, ribarstva i ruralnog razvoja donijelo je ODLUKU da korisnici državnih potpora u poljoprivredi od 11. ožujka 2010. godine ostvaruju pravo na 26,60% nominalnog iznosa izravnog plaćanja u protuvrijednosti repromaterijala, pod koji spada sadni materijal, sredstva za zaštitu biljaka i mineralna gnojiva, a slijedom informacija iz Agencije za plaćanja u poljoprivredi, može se dobiti u prodavaonicama namijenjenim poljoprivrednim proizvodima; poljoprivredne i agro apoteke i sl.
 
«« Početak « Prethodna 301 302 303 304 305 306 307 308 309 310 Sljedeća » Kraj »»

Pcelarski forum | Novosti | Kontakt

© HPS. Sva prava pridržana.