Nalazite se na: Naslovnica
Dobrodošli na stranice Hrvatskog pčelarskog saveza
SVIM PČELARSKIM UDRUGAMA
Vedran Lesjak   
Utorak, 20 Travanj 2010
ImageZahvaljujući inicijativi HPS-a omogućena je zamjena „vaučera“ za nabavku šećera za pčelarske potrebe.
 
IZAŠLE IZMJENE PRAVILNIKA O „PLAVOM DIZELU“
Vedran Lesjak   
Četvrtak, 15 Travanj 2010
ImageU Narodnim novinama br. 44 od 14. 4. 2010. izašao je Pravilnik o izmjenama i dopunama Pravilnika o primjeni Zakona o trošarinama što se odnosi na plinsko ulje obojano plavom bojom za namjene u poljoprivredi, ribolovu i akvakulturi koji donosi i neke promjene za pčelare.
 
ODRŽAN RADNI SASTANAK U MPRIRR-U
Vedran Lesjak   
Četvrtak, 15 Travanj 2010
ImageKako je najavljeno, danas je održan radni sastanak u prostorijama kabineta državnog tajnika resornog Ministarstva poljoprivrede, ribarstva i ruralnog razvoja, gosp. Stjepana Mikolčića, sa suradnikom gosp. dr. sc. Ivanom Jakopovićem, te predstavnicima Hrvatskog pčelarskog saveza, gosp. Martinom Kranjecom – predsj. HPS-a, gosp. Vladimirom Bilekom – dopredsj. HPS-a, te tajnikom HPS-a Tomislavom Gerićem.
 
RADNI SASTANAK U PROSTORIJAMA SVEUČILIŠTA U ZAGREBU
Vedran Lesjak   
Srijeda, 14 Travanj 2010
ImageDanas, 14. travnja 2010. godine , u prostorijama Sveučilišta u Zagrebu održan je radni sastanak kojem su nazočili predstavnici Sveučilišta na čelu sa prorektorom gosp. Bojanom Baletićem, te prof.dr. Zdravkom Petrincem, te u ime HPS-a , tajnik saveza Tomislav Gerić.
 
DOGOVOR NA DOBROSUSJEDSKI NAČIN
Ivana Berg Divald   
Petak, 09 Travanj 2010
ImagePčelar Miro Bilić i ultimate fighter Mirko Filipović danas su postigli pismeni dogovor i izgladili sve nesuglasice uz prisustvo dva stočarska inspektora iz resornog Ministarstva - Dražena Hereka i Vladimira Tretinjaka, te predstavnika Hrvatskog pčelarskog saveza: predsjednika Martina Kranjeca, tajnika Tomislava Gerića i novinarke Ivane Berg-Divald.
 
«« Početak « Prethodna 301 302 303 304 305 306 307 308 309 310 Sljedeća » Kraj »»

Pcelarski forum | Novosti | Kontakt

© HPS. Sva prava pridržana.