Nalazite se na: Naslovnica
Dobrodošli na stranice Hrvatskog pčelarskog saveza
IZMJENE U ZAKONU O DRŽAVNOJ POTPORI
Vedran Lesjak   
Ponedjeljak, 18 Siječanj 2010
ImageU  Izmjenama i dopunama Zakona o državnoj potpori u poljoprivredi i ruralnom od 11. prosinca 2009. godine, ...
 
OČEKIVALI BOMBU, A DOBILI MED!
Ivana Berg Divald   
Petak, 15 Siječanj 2010
ImageOtkrićem „opasne tvari“ u prtljazi jednog putnika, 6. siječnja u kalifornijskoj zračnoj luci Meadows Field, blizu Los Angelesa, nastala je prava panika. Prvotno se posumnjalo na ekploziv, točnije TNT, da bi zatim bilo utvrđeno kako je „sumnjiva prtljaga“ ipak samo med.
 
POTVRĐENO - PČELARI U SUSTAVU "PLAVOG DIZELA"
Vedran Lesjak   
Četvrtak, 14 Siječanj 2010
ImageNa snagu je stupio novi Pravilnik o trošarinama što se odnosi na plinsko ulje obojano plavom bojom (PLAVI DIESEL), omogućeno je i pčelarima da ostvare mogućnost korištenja „plavog diesela), navedeno u članku 7. točka 4. navedenog Pravilnika.
 
ZAJEDNIČKI PROJEKT HRVATSKIH I SLOVENSKIH MEDIČARA I LICITARA
Ivana Berg Divald   
Četvrtak, 14 Siječanj 2010
ImageMedičari, licitari i drugi majstori rukotvorina, suvenira i tradicionalnih proizvoda iz Zagrebačke županije i slovenske regije Posavje u idućih će dvije i pol godine biti u zajedničkom projektu „Put medičarstva i licitarstva između Krškog i Zagreba“ za čiju je realizaciju 85 posto novca osigurano iz pretpristupnog EU fonda IPA.
 
Hrvatski pčelarski centar „Mrzlo polje“ u IPA programu
Ivana Berg Divald   
Utorak, 12 Siječanj 2010
ImageU prostorijama načelnika odjela Uprave za integrirani regionalni razvoj - Ministarstva regionalnog razvoja, šumarstva i vodnog gospodarstva, krajem prosinca 2009. godine sastali su se mr. sc. Darko Stilinović sa suradnicima, prof. dr. Zdravko Petrinec, Ivana Tlak Gajger, dr. vet. med. sa Veterinarskog fakulteta Sveučilišta u Zagrebu i tajnik HPS-a Tomislav Gerić.
 
«« Početak « Prethodna 311 312 313 314 315 316 317 318 319 320 Sljedeća » Kraj »»

Pcelarski forum | Novosti | Kontakt

© HPS. Sva prava pridržana.