Nalazite se na: Naslovnica
Dobrodošli na stranice Hrvatskog pčelarskog saveza
ZAJEDNIČKI PROJEKT HRVATSKIH I SLOVENSKIH MEDIČARA I LICITARA
Ivana Berg Divald   
Četvrtak, 14 Siječanj 2010
ImageMedičari, licitari i drugi majstori rukotvorina, suvenira i tradicionalnih proizvoda iz Zagrebačke županije i slovenske regije Posavje u idućih će dvije i pol godine biti u zajedničkom projektu „Put medičarstva i licitarstva između Krškog i Zagreba“ za čiju je realizaciju 85 posto novca osigurano iz pretpristupnog EU fonda IPA.
 
Hrvatski pčelarski centar „Mrzlo polje“ u IPA programu
Ivana Berg Divald   
Utorak, 12 Siječanj 2010
ImageU prostorijama načelnika odjela Uprave za integrirani regionalni razvoj - Ministarstva regionalnog razvoja, šumarstva i vodnog gospodarstva, krajem prosinca 2009. godine sastali su se mr. sc. Darko Stilinović sa suradnicima, prof. dr. Zdravko Petrinec, Ivana Tlak Gajger, dr. vet. med. sa Veterinarskog fakulteta Sveučilišta u Zagrebu i tajnik HPS-a Tomislav Gerić.
 
Ministarstvo kulture za realizaciju projekta "Katastar pčelinjih paša u RH"
Ivana Berg Divald   
Ponedjeljak, 11 Siječanj 2010
ImageMinistar kulture mr. sc. Božo Biškupić i predsjednik Hrvatskog pčelarskog saveza Martin Kranjec 6. studenog 2009. potpisali su Ugovor o ustupanju podataka za realizaciju projekta "Katastar pčelinjih paša u Republici Hrvatskoj" po kojem su se obje strane usuglasile o razmjeni podataka i analiza.
 
OBAVIJEST PČELARSKIM UDRUGAMA
Vedran Lesjak   
Ponedjeljak, 11 Siječanj 2010
ImageS obzirom da se primiče vrijeme održavanja izborne Skupštine Hrvatskog pčelarskg saveza, točnije dana 27. ožujka 2010. godine, ovim putem obavještavaju se sve pčelarske udruge članice HPS-a, da ovjere vjerodajnice koje će im narednih dana stići poštom na adrese udruga, te originalne potpisane i ovjerene dostavite na adresu HPS-a.
 
OSNOVANA HRVATSKA POLJOPRIVREDNA KOMORA
Vedran Lesjak   
Srijeda, 23 Prosinac 2009
ImageNa jučerašnjoj osnivačkoj Skupštini Hrvatske poljoprivredne komore koja je održana u prostorijama Ministarstva poljoprivrede, ribarstva i ruralnog razvoja, član Upravnog odbora Hrvatskog pčelarskog saveza, gosp. Vladimir Bilek iz Daruvara, izabran je za člana Upravnog odbora Hrvatske poljoprivredne komore.
 
«« Početak « Prethodna 311 312 313 314 315 316 317 318 319 320 Sljedeća » Kraj »»

Pcelarski forum | Novosti | Kontakt

© HPS. Sva prava pridržana.