Nalazite se na: Naslovnica
Dobrodošli na stranice Hrvatskog pčelarskog saveza
Ministarstvo kulture za realizaciju projekta "Katastar pčelinjih paša u RH"
Ivana Berg Divald   
Ponedjeljak, 11 Siječanj 2010
ImageMinistar kulture mr. sc. Božo Biškupić i predsjednik Hrvatskog pčelarskog saveza Martin Kranjec 6. studenog 2009. potpisali su Ugovor o ustupanju podataka za realizaciju projekta "Katastar pčelinjih paša u Republici Hrvatskoj" po kojem su se obje strane usuglasile o razmjeni podataka i analiza.
 
OBAVIJEST PČELARSKIM UDRUGAMA
Vedran Lesjak   
Ponedjeljak, 11 Siječanj 2010
ImageS obzirom da se primiče vrijeme održavanja izborne Skupštine Hrvatskog pčelarskg saveza, točnije dana 27. ožujka 2010. godine, ovim putem obavještavaju se sve pčelarske udruge članice HPS-a, da ovjere vjerodajnice koje će im narednih dana stići poštom na adrese udruga, te originalne potpisane i ovjerene dostavite na adresu HPS-a.
 
OSNOVANA HRVATSKA POLJOPRIVREDNA KOMORA
Vedran Lesjak   
Srijeda, 23 Prosinac 2009
ImageNa jučerašnjoj osnivačkoj Skupštini Hrvatske poljoprivredne komore koja je održana u prostorijama Ministarstva poljoprivrede, ribarstva i ruralnog razvoja, član Upravnog odbora Hrvatskog pčelarskog saveza, gosp. Vladimir Bilek iz Daruvara, izabran je za člana Upravnog odbora Hrvatske poljoprivredne komore.
 
PČELARI NAPOKON U SUSTAVU PLAVOG DIESELA!
Ivana Berg Divald   
Petak, 18 Prosinac 2009
ImageObavijest pčelarima: Iz Ministarstva poljoprivrede, ribarstva i ruralnog razvoja danas (18. prosinca) je potvrđeno da od slijedeće 2010. godine PČELARI ulaze u sustav PLAVOG DIESELA. Pravilnik je već izrađen i samo se čeka njegova službena objava. Iscrpnije informacije pčelari će dobiti na uvid u predstojećem razdoblju.
 
Sastanak Upravnog i Nadzornog odbora
Ivana Berg Divald   
Četvrtak, 17 Prosinac 2009
ImageSastanak Upravnog i Nadzornog odbora održat će se 22. prosinca 2009. u prostorijama Hrvatskog pčelarskog saveza.
 
«« Početak « Prethodna 311 312 313 314 315 316 317 318 319 320 Sljedeća » Kraj »»

Pcelarski forum | Novosti | Kontakt

© HPS. Sva prava pridržana.