Nalazite se na: Naslovnica
Dobrodošli na stranice Hrvatskog pčelarskog saveza
NOVI PRAVILNIK STUPIO NA SNAGU
Vedran Lesjak   
Petak, 10 Srpanj 2009
ImageShodno gornjem naslovu ovim putem upoznajemo sve pčelare da je u Narodnim novinama br. 79/2009. objavljen tekst novog Pravilnika o visini pristojbi i naknada za službene kontrole hrane životinjskog podrijetla i hrane za životinje.
 
OBAVIJEST POVJERENICIMA ZA REGISTAR PČELINJAKA I KATASTAR PAŠA
Vedran Lesjak   
Petak, 03 Srpanj 2009
ImageMolimo povjerenike za registar pčelinjaka i katastar paša koji još nisu dostavili podatke o pčelinjacima sa svojih područja ili su ih trebali samo doraditi radi lakše kasnije obrade da to učine što hitnije jer je rok za dostavu podataka odavno istekao.
 
DELEGACIJA IZ SAD -a U POSJETU HRVATSKOM PČELARSKOM CENTRU
Ivana Berg Divald   
Utorak, 23 Lipanj 2009
ImagePrije tri mjeseca predsjednik Hrvatskog pčelarskog saveza g. Martin Kranjec i prof. dr. sc. Aleksa Bjeliš, rektor Sveučilišta u Zagrebu potpisali su sporazum o osnivanju Hrvatskog pčelarskog centra u Mrzlom Polju na Žumberku koji je odmah stupio na snagu.
 
Apiquard napokon registriran i kod nas!
Ivana Berg Divald   
Utorak, 23 Lipanj 2009
ImageNakon višegodišnjih napora Hrvatskog pčelarskog saveza u traženju pravne osobe koja će u Hrvatskoj registrirati neki preparat na bazi timola, napokon se uspjelo. Hrvatska veterinarska agencija iz Zagreba uspjela je legalno na domaće tržište dovesti Apiquard, preparat dobro poznat pčelarima, koji će biti dostupan od kraja lipnja ove godine.
 
Tržišna ekonomija na Balkanski način
Ivana Berg Divald   
Utorak, 23 Lipanj 2009
ImageObzirom da je krenuo otkup meda, HPS je pokušao u dobroj namjeri pomoći da se na obostrano zadovoljstvo nađe kakav takav odnos između otkupljivača i pčelara.
 
«« Početak « Prethodna 331 332 333 334 335 336 337 338 339 340 Sljedeća » Kraj »»

Pcelarski forum | Novosti | Kontakt

© HPS. Sva prava pridržana.