Nalazite se na: Naslovnica
Dobrodošli na stranice Hrvatskog pčelarskog saveza
TRIBINA O TURISTIČKO PODUZETNIČKOJ ZONI GRABOVAC
Vedran Lesjak   
Petak, 23 Siječanj 2009
ImageNa poziv načelnika općine Rakovica HPS će sudjelovati na prezentaciji Turističko poduzetničke zone u Rakovici 29. siječnja. S obzirom da je pčelarska djelatnost interesantna i kompatibilna s turističkom ponudom te neposredna blizina Nacionalnog parka Plitvička jezera pružaju neslućene mogućnosti za proširenje plasmana pčelinjih proizvoda.
 
IZRADA NOVOG PRAVILNIKA O KVALITETI MEDA
Vedran Lesjak   
Petak, 23 Siječanj 2009
ImageSastanak za izradu prijedloga novog Pravilnika o kvaliteti meda održat će se 29. siječnja 2009. godine s početkom u 9:30 sati u Hrvatskoj gospodarskoj komori, Zagreb, dvorana A (2. kat).
 
U EU ZABRANJENE 22 VRSTE PESTICIDA
Vedran Lesjak   
Četvrtak, 15 Siječanj 2009
Image Europski parlament prihvatio je velikom većinom glasova izmjene Uredbe o proizvodima za zaštitu bilja koje je 2006. predložila Europska komisija, a s čim se složilo i 27 zemalja članica u Vijeću EU...
 
UPUTE ZA POPUNJAVANJE ZAHTJEVA ZA PRODAJU MEDA NA KUĆNOM PRAGU
Vedran Lesjak   
Utorak, 13 Siječanj 2009

ImageZbog učestalih upita pčelara u vezi postupka za dobivanje potvrde za prodaju meda na kućnom pragu bez punione obavještavamo vas što je potrebno za dobivanje iste.

 
PREDAVANJE - KAKO DO SREDSTAVA IZ FONDOVA EU?
Vedran Lesjak   
Ponedjeljak, 12 Siječanj 2009
ImagePčelarsko društvo Zagreb poziva na predavanje pod naslovom PČELARENJE U SLOVENIJI U OKRUŽENJU EUROPSKE UNIJE. Predavanje će se održati u četvrtak, 29. siječnja od 19-21 sat u Dvorani sindikata Grafičara, Breščenskog 4 u Zagrebu.
 
«« Početak « Prethodna 341 342 343 Sljedeća » Kraj »»

Pcelarski forum | Novosti | Kontakt

© HPS. Sva prava pridržana.