Nalazite se na: Naslovnica
Dobrodošli na stranice Hrvatskog pčelarskog saveza
BLIŽI SE KRAJ ROKA ZA PODNOŠENJE ZAHTJEVA ZA POTPORE U PČELARSTVU ZA 2018. GODINU
Vedran Lesjak   
Petak, 13 Travanj 2018
ImagePrema Pravilniku o provedbi mjera Nacionalnog pčelarskog programa za razdoblje od 2017. do 2019. godine bliži se kraj roka za podnošenje zahtjeva za potpore u pčelarstvu u 2018. godini. VIŠE! OBRASCI!
 
COLOSS UPITNIK O PREŽIVLJAVANJU PČELINJIH ZAJEDNICA
Vedran Lesjak   
Utorak, 10 Travanj 2018
ImagePoštovane pčelarke i pčelari, pozivamo Vas da popunite anketu kako bismo imali što potpuniju informaciju o gubicima i stanju pčelinjih zajednica od prošlojesenskog uzimljavanja do sada. Cilj je dobiti stvarnu sliku i opće stanje pčelinjaka u Republici Hrvatskoj nakon ove zime. VIŠE!
 
PČELARIMA DODJELJENE KVOTE ZA „PLAVI DIZEL“
Vedran Lesjak   
Utorak, 10 Travanj 2018
ImageAgencija za plaćanja u poljoprivredi, ribarstvu i ruralnom razvoju dodjelila je kvote za „plavi dizel“ pčelarima koji zadovoljavaju uvjete novoobjavljenog Pravilnika o „plavom dizelu“ . VIŠE!
 
IZABRANO NOVO RUKOVODSTVO HRVATSKOG PČELARSKOG SAVEZA
Vedran Lesjak   
Ponedjeljak, 09 Travanj 2018
ImageNa Izbornoj skupštini Hrvatskog pčelarskog saveza održanoj 7. travnja 2018. godine u Hotelu Antunović u Zagrebu izabrano je novo rukovodstvo na četverogodišnji mandat. Novi predsjednik Saveza je Željko Vrbos iz Virovitice, a ostale novoizabrane članove Upravnog i Nadzornog odbora, Suda časti i dopredsjednike pogledajte OVDJE .
 
8. NACIONALNA KONFERENCIJA O MEDU POD POKROVITELJSTVOM PREDSJEDNICE REPUBLIKE HRVATSKE
Vedran Lesjak   
Utorak, 03 Travanj 2018
ImageOrganizatori ovogodišnje Konferencije sa posebnim zadovoljstvom izražavaju zahvalu Predsjednici Republike Hrvatske, gospođi Kolindi Grabar-Kitarović, za dodjelu pokroviteljstva nad „8. Nacionalnom konferencijom o sigurnosti i kakvoći pčelinjih proizvoda – Institucionalna zaštita kvalitete” koja se organizira 06. travnja 2018. godine u Novom Vinodolskom. VIŠE!
 
«« Početak « Prethodna 1 2 3 4 5 6 7 8 9 10 Sljedeća » Kraj »»

Pcelarski forum | Novosti | Kontakt

© HPS. Sva prava pridržana.