Nalazite se na: Naslovnica
Dobrodošli na stranice Hrvatskog pčelarskog saveza
JOŠ DVA DANA ZA PREDAJU ZAHTJEVA ZA POVRAT ULOŽENIH SREDSTAVA U PČELARSTVU
Vedran Lesjak   
Utorak, 18 Travanj 2017
ImageBliži se rok za predaju zahtjeva za povrat sredstava za mjere Nacionalnog pčelarskog programa u 2017. godini za slijedeće mjere: Tehnička pomoć pčelarima i organizacijama pčelara, Suzbijanje štetnika i bolesti pčela, naročito varooze i Racionalizacija troškova selećeg pčelarenja. Zadnji dan za podnošenje obrazaca za povrat sredstava za navedene mjere je 20. travanj 2017. godine. VIŠE!
 
AKTIVNOSTI HPS-A U OŽUJKU
Vedran Lesjak   
Srijeda, 05 Travanj 2017
Image Djelatnici Hrvatskog pčelarskog saveza su kroz mjesec ožujak odradili brojne aktivnosti, od posjeta brojnim sajmovima do organiziranja i sudjelovanja na sastancima na kojima su se rješavali problemi naših članova. OPŠIRNIJE!
 
7. NACIONALNA KONFERENCIJA O SIGURNOSTI I KAKVOĆI PČELINJIH PROIZVODA
Vedran Lesjak   
Četvrtak, 30 Ožujak 2017
Image Ove godine, sedmo po redu okupljanje proizvođačke, stručne i znanstvene zajednice, na nacionalnoj razini, uz sudjelovanje uglednih gostiju iz inozemstva, provodi se zajedničkim snagama većeg broja institucija i održava se u Opatiji, u Remisens Hotel Palace Bellevue , 07. travnja 2017. godine, pod nazivom „Sedma Nacionalna konferencija o sigurnosti i kakvoći pčelinjih proizvoda – Kako dalje?“ . VIŠE!
 
ANKETA!!! PREZIMLJAVANJE PČELINJIH ZAJEDNICA 2016/2017
Vedran Lesjak   
Ponedjeljak, 20 Ožujak 2017
ImagePčelari godinama izvještavaju o stalnom porastu stradavanja pčelinjih zajednica diljem svijeta. Kako bi smo povezali gubitke pčelinjih zajednica s klimatskim i okolišnim uvjetima te regionalnim ili lokalnim uzrocima, Hrvatska poljoprivredna agencija prikuplja podatke o prezimljavanju zajednica koji se zatim objedinjuju s podacima iz drugih država i javno objavljuju. Aktivnosti prikupljanja, analize i publiciranja rezultata koordinira znanstvena asocijacija COLOSS (www.coloss.org ). ANKETA!
 
OBAVIJEST O PROVEDBI MJERA NACIONALNOG PČELARSKOG PROGRAMA ZA RAZDOBLJE OD 2017. DO 2019. GODINE
Vedran Lesjak   
Četvrtak, 09 Ožujak 2017
ImageObavještavamo potencijalne korisnike i zainteresiranu javnost da je u Narodnim novinama broj 20/2017 od 08. ožujka 2017. godine objavljen Pravilnik o provedbi mjera Nacionalnog pčelarskog programa za razdoblje od 2017. do 2019. godine (u daljnjem tekstu: Pravilnik ). VIŠE!
 
«« Početak « Prethodna 1 2 3 4 5 6 7 8 9 10 Sljedeća » Kraj »»

Pcelarski forum | Novosti | Kontakt

© HPS. Sva prava pridržana.