Nalazite se na: Naslovnica
Dobrodošli na stranice Hrvatskog pčelarskog saveza
POZIV NA SKUPŠTINU HRVATSKOG PČELARSKOG SAVEZA
Vedran Lesjak   
Četvrtak, 08 Prosinac 2016
ImageObavještavamo sve udruge, članice Hrvatskog pčelarskog saveza, da će se redovna izvještajna Skupština Hrvatskog pčelarskog saveza održati u subotu 17. prosinca 2016. godine u Hotelu „Antunović“, Zagrebačka avenija 100,  Zagreb, s početkom u 10 sati. VIŠE!
 
XX. HLEBINSKI SUSRETI PČELARA
Vedran Lesjak   
Utorak, 29 Studeni 2016
ImagePčelarska udruga „Lipa” iz Koprivnice i Koprivničko-križevačka županija, kao organizatori, te Hrvatski pčelarski savez, Općina Hlebine, Osnovna škola Hlebine i Župa sv. Katarine iz Hlebina, kao suorganizatori, pozivaju sve pčelarice i pčelare Lijepe Naše da svojom nazočnošću uveličaju XX. Hlebinske susrete pčelara koji se održavaju povodom obilježavanju blagdana zaštitnika i učitelja svih pčelara Svetog Ambrozija u nedjelju 4. prosinca 2016. godine u Hlebinama. VIŠE!
 
PČELARSKA PREDAVANJA U PU "TUROPOLJE" IZ VELIKE GORICE
Vedran Lesjak   
Ponedjeljak, 28 Studeni 2016
Image PU „Turopolje“ i ove godine je godine organizirala niz predavanja vezanih na teme pčelarstva i pčelarskih proizvoda. Predavanja su besplatna i održavaju se u restoranu „ Za Vašu dušu“ u Okuju pored Velike Gorice. Već su održana tri predavanja : Marin Mihaljević Žulj – „ Proizvodnja alkoholnih pića od meda“, Matija Bučar –  „Sjetva i sadnja medonosnog bilja“ te Ivan Koler – „Uzgoj matica i proizvodnja matične mliječi“. Prvo slijedeće predavanje je u utorak 6. prosinca 2016. u 19.00 h. Održati će ga Ivan Curiš a tema je „Sakupljanje pčelinjeg otrova. Raspored ostalih predavanja možete pogledati na stranicama PU Turopolje .
 
NAJAVA! DALMATINA 2016
Vedran Lesjak   
Četvrtak, 17 Studeni 2016
ImageSavez pčelarskih udruga Splitsko-dalmatinske županije sedmu godinu za redom organizira Međunarodni pčelarski sajam Dalmatina 2016. koji će se održati 26. i 27. studenog 2016. godine u hotelu „Zagreb“ u Duilovu kraj Splita. PROGRAM!
 
PČELARSKO SAVJETOVANJE U ZAGREBU
Vedran Lesjak   
Ponedjeljak, 14 Studeni 2016
ImagePčelarsko društvo „Lipa“ iz Zagreba organizira 19. 11. 2016. s početkom u 10,00 sati u Kulturnom centru Dubrava, Av. Dubrava 53, pčelarsko savjetovanje. Renomirani predavači s Odjela za biologiju Fakulteta veterinarske medicine iz Beograda, prof. dr. Zoran Stanimirović, prof. dr. Jevrosima Stevanović i mr. Uroš Glavinić iznijeti će najnovija saznanja o novom nametniku u probavnom traktu pčela i reziduama u pčelinjim proizvodima. Na predavanje su pozvani svi pčelari a ulaz je besplatan.
 
«« Početak « Prethodna 1 2 3 4 5 6 7 8 9 10 Sljedeća » Kraj »»

Pcelarski forum | Novosti | Kontakt

© HPS. Sva prava pridržana.