Nalazite se na: Naslovnica
Dobrodošli na stranice Hrvatskog pčelarskog saveza
OBJAVLJEN NOVI PRAVILNIK O „PLAVOM DIZELU“
Vedran Lesjak   
Četvrtak, 29 Ožujak 2018
ImagePčelari su napokon dobili mogućnost koristiti „plavi dizel“ u vozilima za pčelarske potrebe. U Narodnim novinama br. 29., od 28. ožujka 2018. godine objavljen je predmetni PRAVILNIK!
 
BLIŽI SE KRAJ ROKA ZA PODNOŠENJE ZAHTJEVA ZA POTPORE U PČELARSTVU ZA 2018. GODINU
Vedran Lesjak   
Srijeda, 28 Ožujak 2018
ImagePrema Pravilniku o provedbi mjera Nacionalnog pčelarskog programa za razdoblje od 2017. do 2019. godine bliži se kraj roka za podnošenje zahtjeva za potpore u pčelarstvu u 2018. godini. VIŠE! OBRASCI!
 
IZVJEŠTAJ O RADU HRVATSKOG PČELARSKOG SAVEZA U 2018. GODINI
Vedran Lesjak   
Srijeda, 28 Ožujak 2018
ImageHrvatski pčelarski savez imao je vrlo aktivan početak 2018. godine. O održanim sastancima možete više doznati u izvještaju o radu tajnice Ankice Dušević OVDJE!
 
VARROMED – CENTRALNO ODOBREN NA RAZINI EUROPSKE UNIJE
Vedran Lesjak   
Srijeda, 28 Ožujak 2018
ImageVeterinarsko-medicinski proizvod (VMP) za suzbijanje varooze pčela, na bazi oksalne i mravlje kiseline VARROMED , odobren je za stavljanje u promet na cijelom teritoriju EU od strane European Medicines Agency (EMC) , te se kao takav ne mora nalaziti na popisu VMP-a Uprave za veterinarstvo i sigurnost hrane RH. BAZA EMC-a!
 
POTPISAN UGOVOR O IZRADI ALATA ZA PROIZVODNJU NACIONALNE STAKLENKE ZA MED
Vedran Lesjak   
Petak, 23 Ožujak 2018
ImageU Humu na Sulti, 21. ožujka 2018. godine potpisan je Ugovor o izradi alata za proizvodnju Nacionalne staklenke za med. Potpisivanju su nazočili predstavnici tvrtke OMCO i Vetropack-a te Hrvatskog pčelarskog saveza. Nakon što je zaključen dizajn i potpisan Ugovor o izradi alata, uskoro će javnosti biti predstavljena i nacionalna staklenka za med. IZVJEŠĆE SA SASTANKA!
 
«« Početak « Prethodna 1 2 3 4 5 6 7 8 9 10 Sljedeća » Kraj »»

Pcelarski forum | Novosti | Kontakt

© HPS. Sva prava pridržana.