Nalazite se na: Naslovnica
Dobrodošli na stranice Hrvatskog pčelarskog saveza
NASTAVAK AKCIJE UPISA PČELARA I PČELINJAKA U JEDINSTVENI REGISTAR DOMAĆIH ŽIVOTINJA (JRDŽ)
Vedran Lesjak   
Ponedjeljak, 22 Svibanj 2017
ImageHrvatska poljoprivredna agencija u suradnji s Hrvatskim pčelarskim savezom nastavlja s akcijom besplatne registracije pčelara i pčelinjaka u Jedinstveni registar domaćih životinja. VIŠE!
 
OBJAVLJEN PRAVILNIK O IZMJENAMA PRAVILNIKA O MEDU
Vedran Lesjak   
Petak, 19 Svibanj 2017
ImageRepublika Hrvatska je odlučila provesti reviziju „Pravilnika o medu“, propisa koji regulira pitanje kakvoće i podrijetla meda. Od 17. svibnja 2017. godine na tržištu Republike Hrvatske obavezno je označavanje zemlje (ili zemalja) podrijetla meda za sve subjekte koji med stavljaju na tržište Republike Hrvatske.  VIŠE!
 
OBAVIJEST O PROGLAŠENJU ELEMENTARNE NEPOGODE ZA ZAGREBAČKU ŽUPANIJU
Vedran Lesjak   
Utorak, 02 Svibanj 2017
ImageU petak 28. 04. 2017. godine na internetskim stranicama Zagrebačke županije objavljena je obavijest o proglašenju elementarne nepogode za Zagrebačku županiju. Obavijest je dostupna na slijedećoj poveznici - www.zagrebacka-zupanija.hr . VIŠE!
 
Klaster pčelara Podravina priznat kao proizvođačka organizacija
Vedran Lesjak   
Petak, 28 Travanj 2017
ImageKlaster pčelara je Rješenjem o priznavanju proizvođačke organizacije u sektoru pčelarstva koje je donijelo Ministarstvo poljoprivrede postao priznata proizvođačka organizacija te je kao takva upisana u evidenciju proizvođačkih organizacija. Više na prigorski.hr !
 
ANKETA!!! PROCJENA GUBITAKA PČELINJIH ZAJEDNICA
Vedran Lesjak   
Četvrtak, 27 Travanj 2017
ImagePoštovani pčelari, podaci o preživljavanju/stradavanju vaših zajednica u zimi 2016/2017 su ključni u procjeni gubitaka pčelinjih zajednica u Hrvatskoj. Iz toga razloga, još jednom pozivamo sve pčelare koji to  još nisu učinili, da popune anketu. ANKETA!
 
«« Početak « Prethodna 1 2 3 4 5 6 7 8 9 10 Sljedeća » Kraj »»

Pcelarski forum | Novosti | Kontakt

© HPS. Sva prava pridržana.