Nalazite se na: Naslovnica
Dobrodošli na stranice Hrvatskog pčelarskog saveza
NOVI IZRAČUN EKONOMSKE VELIČINE POLJOPRIVREDNOG GOSPODARSTVA
Vedran Lesjak   
Srijeda, 14 Veljača 2018
ImageSavjetodavna služba objavila je novi izračun ekonomske veličine poljoprivrednog gospodarstva, te je ujedno povećana i vrijednost proizvodnje po pčelinjoj zajednici . Nova vrijednost po pčelinjoj zajednici za kontinentalnu Hrvatsku iznosi 511,00 kuna, dok za jadransku Hrvatsku iznosi 557,00 kuna. KALKULATOR!
 
Medeni doručak s hrvatskih pčelinjaka
Vedran Lesjak   
Četvrtak, 08 Veljača 2018
ImageU sklopu 14. međunarodnog pčelarskog sajma u Gudovcu održat će se manifestacija pod nazivom: Medni doručak s hrvatskih pčelinjaka. VIŠE!
 
POPIS VETERINARSKO-MEDICINSKIH PROIZVODA (VMP) ZA PČELARSTVO
Vedran Lesjak   
Četvrtak, 08 Veljača 2018
ImageNa internetskim stranicama Uprave za veterinarstvo i sigurnost hrane objavljen je popis svih veterinarsko-medicinskih proizvoda (VMP) odobrenih za upotrebu u Republici Hrvatskoj. VMP ZA PČELARSTVO!
 
REZULTATI DRUGOG FOTONATJEČAJA "ŽIVOT S PČELAMA"
Vedran Lesjak   
Četvrtak, 08 Veljača 2018
ImageZavršen je i drugi fotonatječaj "Život s pčelama". Na natječaj je 57 autora dostavilo 139 fotografija. Komisija za odabir najboljih fotografija bila je sastavljena od 5 članova. Nakon prvog kruga izbora komisija je odabrala 21 fotografiju, koje su ušle u drugi finalni krug. U finalnom krugu odabrano je 5 najboljih fotografija, od kojih dvije djele treće mjesto. FOTOGRAFIJE!
 
NAJAVA!!! 14. MEĐUNARODNI PČELARSKI SAJAM
Vedran Lesjak   
Ponedjeljak, 29 Siječanj 2018
ImageNa sajamskom prostoru Gudovac u organizaciji Bjelovarskog sajma , Hrvatskog pčelarskog saveza i Pčelarskog saveza Bjelovarsko-bilogorske županije održat će se 14. Međunarodni pčelarski sajam 10. i 11. veljače 2018. godine. PROGRAM!
 
«« Početak « Prethodna 1 2 3 4 5 6 7 8 9 10 Sljedeća » Kraj »»

Pcelarski forum | Novosti | Kontakt

© HPS. Sva prava pridržana.