Nalazite se na: Naslovnica
Dobrodošli na stranice Hrvatskog pčelarskog saveza
IZVJEŠTAJ O RADU HRVATSKOG PČELARSKOG SAVEZA U 2018. GODINI
Vedran Lesjak   
Srijeda, 28 Ožujak 2018
ImageHrvatski pčelarski savez imao je vrlo aktivan početak 2018. godine. O održanim sastancima možete više doznati u izvještaju o radu tajnice Ankice Dušević OVDJE!
 
VARROMED – CENTRALNO ODOBREN NA RAZINI EUROPSKE UNIJE
Vedran Lesjak   
Srijeda, 28 Ožujak 2018
ImageVeterinarsko-medicinski proizvod (VMP) za suzbijanje varooze pčela, na bazi oksalne i mravlje kiseline VARROMED , odobren je za stavljanje u promet na cijelom teritoriju EU od strane European Medicines Agency (EMC) , te se kao takav ne mora nalaziti na popisu VMP-a Uprave za veterinarstvo i sigurnost hrane RH. BAZA EMC-a!
 
POTPISAN UGOVOR O IZRADI ALATA ZA PROIZVODNJU NACIONALNE STAKLENKE ZA MED
Vedran Lesjak   
Petak, 23 Ožujak 2018
ImageU Humu na Sulti, 21. ožujka 2018. godine potpisan je Ugovor o izradi alata za proizvodnju Nacionalne staklenke za med. Potpisivanju su nazočili predstavnici tvrtke OMCO i Vetropack-a te Hrvatskog pčelarskog saveza. Nakon što je zaključen dizajn i potpisan Ugovor o izradi alata, uskoro će javnosti biti predstavljena i nacionalna staklenka za med. IZVJEŠĆE SA SASTANKA!
 
POPIS VETERINARSKO-MEDICINSKIH PROIZVODA (VMP) ZA PČELARSTVO
Vedran Lesjak   
Četvrtak, 22 Ožujak 2018
ImageNa internetskim stranicama Uprave za veterinarstvo i sigurnost hrane objavljen je popis svih veterinarsko-medicinskih proizvoda (VMP) odobrenih za upotrebu u Republici Hrvatskoj. VMP ZA PČELARSTVO!
 
NAJAVA! 15. Pčelarski dani u Vinkovcima
Vedran Lesjak   
Srijeda, 07 Ožujak 2018
ImagePčelarski savez Vukovarsko - srijemske županije i Hrvatski pčelarski savez organiziraju 15. Pčelarske dane u Vinkovcina, 16. i 17. ožujka u sali "Barun Trenk". Pčelarski dani su međunarodni pčelarski sajam opreme i pčelinjih proizvoda te znanstveno-stručni skup. PROGRAM!
 
«« Početak « Prethodna 1 2 3 4 5 6 7 8 9 10 Sljedeća » Kraj »»

Pcelarski forum | Novosti | Kontakt

© HPS. Sva prava pridržana.