Nalazite se na: Naslovnica
Dobrodošli na stranice Hrvatskog pčelarskog saveza
NAJAVA! XXI. HLEBINSKI SUSRETI PČELARA
Vedran Lesjak   
Srijeda, 22 Studeni 2017
ImagePčelarska udruga „LIPA“ Koprivnica , Koprivničko Križevačka županija kao organizatori te Hrvatski pčelarski savez, Općina Hlebine i Župa Sv. Katarine Hlebine kao suorganizatori pozivaju sve pčelarke i pčelare Lijepe Naše, da svojom nazočnošću uveličaju XXI. HLEBINSKE SUSRETE PČELARA koji se održavaju povodom obilježavanju blagdana zaštitnika i učitelja svih pčelara -  svetog Ambrozija, u nedjelju - 03. prosinca 2017. godine u Hlebinama. POZIV!
 
OBAVIJEST IZLAGAČIMA NA DANIMA MEDA U ZAGREBU
Vedran Lesjak   
Utorak, 21 Studeni 2017
ImageMole se svi izlagači da prvog dana, u srijedu 22. studenog 2017. godine na Trg bana Josipa Jelačića dođu najkasnije do 6 sati ujutro radi postavljanja štandova jer kasniji prilaz vozilom na Trg neće biti dozvoljen. Štandovi će biti postavljeni između spomenika banu Josipu Jelačiću i fontane – Manduševac. VIŠE!
 
OBJAVLJEN JAVNI NATJEČAJ ZA PRIKUPLJANJE I ODABIR PROJEKATA PRIMIJENJENIH ISTRAŽIVANJA U PČELARSTVU
Vedran Lesjak   
Petak, 17 Studeni 2017
ImageAgencija za plaćanja u poljoprivredi ribarstvu i ruralnom razvoju objavila je Javni natječaj za prikupljanje i odabir projekata primijenjenih istraživanja u pčelarstvu . Pravo sudjelovanja na Javnom natječaju imaju znanstveno-istraživačke institucije, a prijave se podnose na službenom obrascu koji možete preuzeti sa mrežne stranice Agencije za plaćanja. NATJEČAJ!
 
PČELARSKI SAJAM U MEĐIMURJU - MESAP 2017
Vedran Lesjak   
Četvrtak, 16 Studeni 2017
ImageUvidjevši da sjeverozapad Hrvatske nema dovoljno kvalitetno pčelarsko događanje, Udruga pčelara Međimurske županije 'Agacija' odlučila je biti suorganizator sajma Mesap Jesen . Tematski fokus sajma je pčelarstvo i prateća industrija. Sajam se održava 18. i 19. studenog u sajamskoj dvorani Mesapa u Nedelišću, sa službenim otvaranjem 18. studenog u 11.00 h. Ulaz za posjetitelje je besplatan. VIŠE!
 
12. Međužupanijsko ocjenjivanje meda u Slavonskom Brodu
Vedran Lesjak   
Četvrtak, 16 Studeni 2017
ImageUdruga pčelara “Zrinski” iz Slavonskog Broda, pod pokroviteljstvom Brodsko-posavske županije 19. 11. 2017. organizira 12. Međužupanijsko ocjenjivanje meda u Slavonskom Brodu, s međunarodnim sudjelovanjem. JAVNI NATJEČAJ!
 
«« Početak « Prethodna 1 2 3 4 5 6 7 8 9 10 Sljedeća » Kraj »»

Pcelarski forum | Novosti | Kontakt

© HPS. Sva prava pridržana.