Nalazite se na: Naslovnica
Dobrodošli na stranice Hrvatskog pčelarskog saveza
Medeni doručak s hrvatskih pčelinjaka
Vedran Lesjak   
Četvrtak, 08 Veljača 2018
ImageU sklopu 14. međunarodnog pčelarskog sajma u Gudovcu održat će se manifestacija pod nazivom: Medni doručak s hrvatskih pčelinjaka. VIŠE!
 
POPIS VETERINARSKO-MEDICINSKIH PROIZVODA (VMP) ZA PČELARSTVO
Vedran Lesjak   
Četvrtak, 08 Veljača 2018
ImageNa internetskim stranicama Uprave za veterinarstvo i sigurnost hrane objavljen je popis svih veterinarsko-medicinskih proizvoda (VMP) odobrenih za upotrebu u Republici Hrvatskoj. VMP ZA PČELARSTVO!
 
REZULTATI DRUGOG FOTONATJEČAJA "ŽIVOT S PČELAMA"
Vedran Lesjak   
Četvrtak, 08 Veljača 2018
ImageZavršen je i drugi fotonatječaj "Život s pčelama". Na natječaj je 57 autora dostavilo 139 fotografija. Komisija za odabir najboljih fotografija bila je sastavljena od 5 članova. Nakon prvog kruga izbora komisija je odabrala 21 fotografiju, koje su ušle u drugi finalni krug. U finalnom krugu odabrano je 5 najboljih fotografija, od kojih dvije djele treće mjesto. FOTOGRAFIJE!
 
NAJAVA!!! 14. MEĐUNARODNI PČELARSKI SAJAM
Vedran Lesjak   
Ponedjeljak, 29 Siječanj 2018
ImageNa sajamskom prostoru Gudovac u organizaciji Bjelovarskog sajma , Hrvatskog pčelarskog saveza i Pčelarskog saveza Bjelovarsko-bilogorske županije održat će se 14. Međunarodni pčelarski sajam 10. i 11. veljače 2018. godine. PROGRAM!
 
ODRŽANO PREDAVANJE O HIŽNOJ KNJIŽICI
Vedran Lesjak   
Ponedjeljak, 29 Siječanj 2018
ImageU Pčelarskom društvu Zagreb održano je 11. siječnja 2018. godine predavanje: Značenje Hižne knjižice za povijest hrvatskog pčelarstva. Predavanje je održano u sklopu redovnih predavanja, a kao što je poznato ta su predavanja kada se održavaju u prostoru Tribina Grada Zagreba, Kaptol 27, otvorena i besplatna za sve građane. VIŠE!
 
«« Početak « Prethodna 1 2 3 4 5 6 7 8 9 10 Sljedeća » Kraj »»

Pcelarski forum | Novosti | Kontakt

© HPS. Sva prava pridržana.