Nalazite se na: Naslovnica
Dobrodošli na stranice Hrvatskog pčelarskog saveza
IZBORNA SKUPŠTINA HRVATSKOG PČELARSKOG SAVEZA
Vedran Lesjak   
Srijeda, 07 Ožujak 2018
ImageObavještavamo pčelarske udruge, članice Hrvatskog pčelarskog saveza, da je 2018. godina izborna godina Saveza. Na Izbornoj skupštini biraju se članovi Upravnog odbora (21), Nadzornog odbora(3) i Suda časti(3). Od članova Upravnog odbora biraju se predsjednik i dva dopredsjednika Saveza. Molimo udruge da na svojim skupštinama, zajedno s ostalim članicama u pojedinim županijama predložite kandidate za članove tijela Saveza. VIŠE!
 
8. NACIONALNA KONFERENCIJA O SIGURNOSTI I KAKVOĆI PČELINJIH PROIZVODA
Vedran Lesjak   
Srijeda, 07 Ožujak 2018
ImageOvogodišnje, osmo nacionalno okupljanje proizvođačke, stručne i znanstvene zajednice, pod nazivom – 8. Nacionalna konferencija o sigurnosti i kakvoći pčelinjih proizvoda, održat će se 06. travnja 2018. godine u Centru za kulturu Grada Novi Vinodolski. VIŠE!
 
IN MEMORIAM, MILAN KRAMER, 1956. – 2018.
Vedran Lesjak   
Ponedjeljak, 05 Ožujak 2018
ImageU teškoj prometnoj nesreći zauvijek smo izgubili dugogodišnjeg člana Hrvatskog pčelarskog saveza i predsjednika Suda časti, gospodina Milana Kramera. U svojoj pčelarskog karijeri kao strastveni pčelar, inovator, predavač i promotor pčelarstva, za svoja dostignuća dobio je brojne nagrade i priznanja. Posljednji ispračaj održat će se u srijedu, 7. ožujka, u 11.00 sati, na Centalnom groblju u Osijeku.
 
COLOSS RADIONICE U ZADRU
Vedran Lesjak   
Utorak, 27 Veljača 2018
ImageU Zadru se održavaju dvije znanstvene radionice COLOSS-a, o zaštiti zdravlja pčela od nametnika Varroa destructor primjenom tehnoloških metoda, te uzgoju pčela s naglaskom na selekciju i očuvanje lokalnih (izvornih) populacija. Tijekom održavanja radionice predstaviti će se najnovija aktualna istraživanja te dati smjernice za prijenos rezultata u primjenu i praksu na pčelinjacima. VIŠE!
 
Milanu Čubriću posmrtno dodijeljena Godišnja pčelarska nagrada UPUPGŽ
Vedran Lesjak   
Utorak, 27 Veljača 2018
ImageUdruženje pčelarskih udruga Primorsko-goranske županije (UPUPGŽ ) na svečanoj sjednici Skupštine, gospodinu Milanu Čubriću, posmrtno je dodijelilo Godišnju pčelarsku nagrada za 2017. godinu. VIŠE!
 
«« Početak « Prethodna 1 2 3 4 5 6 7 8 9 10 Sljedeća » Kraj »»

Pcelarski forum | Novosti | Kontakt

© HPS. Sva prava pridržana.