Nalazite se na: Naslovnica
Dobrodošli na stranice Hrvatskog pčelarskog saveza
OTVORENJE IZLOŽBE "ZAŠTO JE PČELA VAŽNIJA OD ČOVJEKA?"
Vedran Lesjak   
Petak, 09 Lipanj 2017
ImageHrvatski prirodoslovni muzej u Zagrebu u suradnji s Hrvatskim pčelarskim savezom, Veterinarskim i Agronomskim fakultetom Sveučilišta u Zagrebu organiziraju izložbu „Zašto je pčela važnija od čovjeka?“ . Otvorenje izložbe održati će se u Hrvatskome prirodoslovnom muzeju, Demetrova 1
u utorak, 13. lipnja 2017. u 12 sati. VIŠE!
 
REGISTRIRANI UZGAJIVAČI MATICA PČELA U 2017. GODINI
Vedran Lesjak   
Petak, 02 Lipanj 2017
ImageUdruga uzgajivača selekcioniranih matica pčela Hrvatske i Hrvatska poljoprivredna agencija objavile su popis registriranih uzgajivača matica pčela u 2017. godini. Matice se ove godine označavaju žutom bojom. POPIS!
 
NASTAVAK AKCIJE UPISA PČELARA I PČELINJAKA U JEDINSTVENI REGISTAR DOMAĆIH ŽIVOTINJA (JRDŽ)
Vedran Lesjak   
Ponedjeljak, 22 Svibanj 2017
ImageHrvatska poljoprivredna agencija u suradnji s Hrvatskim pčelarskim savezom nastavlja s akcijom besplatne registracije pčelara i pčelinjaka u Jedinstveni registar domaćih životinja. VIŠE!
 
OBJAVLJEN PRAVILNIK O IZMJENAMA PRAVILNIKA O MEDU
Vedran Lesjak   
Petak, 19 Svibanj 2017
ImageRepublika Hrvatska je odlučila provesti reviziju „Pravilnika o medu“, propisa koji regulira pitanje kakvoće i podrijetla meda. Od 17. svibnja 2017. godine na tržištu Republike Hrvatske obavezno je označavanje zemlje (ili zemalja) podrijetla meda za sve subjekte koji med stavljaju na tržište Republike Hrvatske.  VIŠE!
 
OBAVIJEST O PROGLAŠENJU ELEMENTARNE NEPOGODE ZA ZAGREBAČKU ŽUPANIJU
Vedran Lesjak   
Utorak, 02 Svibanj 2017
ImageU petak 28. 04. 2017. godine na internetskim stranicama Zagrebačke županije objavljena je obavijest o proglašenju elementarne nepogode za Zagrebačku županiju. Obavijest je dostupna na slijedećoj poveznici - www.zagrebacka-zupanija.hr . VIŠE!
 
«« Početak « Prethodna 1 2 3 4 5 6 7 8 9 10 Sljedeća » Kraj »»

Pcelarski forum | Novosti | Kontakt

© HPS. Sva prava pridržana.