Nalazite se na: Naslovnica
Dobrodošli na stranice Hrvatskog pčelarskog saveza
TEČAJ APITERAPIJE OD JESENI U HRVATSKOJ
Vedran Lesjak   
Utorak, 07 Studeni 2017
ImageHrvatsko apiterapijsko društvo u studenome 2017. u Zagrebu održava tečaj naziva APITERAPIJA - PROIZVODNJA I KORIŠTENJE PČELINJIH PROIZVODA u trajanju od 60 sati. To je prvi tečaj takve tematike u Hrvatskoj a cilj je upoznavanje polaznika s proizvodnjom i korištenjem pčelinjih proizvoda. VIŠE!
 
PČELARSKI SAJAM U MEĐIMURJU - MESAP 2017
Vedran Lesjak   
Ponedjeljak, 06 Studeni 2017
ImageUvidjevši da sjeverozapad Hrvatske nema dovoljno kvalitetno pčelarsko događanje, Udruga pčelara Međimurske županije 'Agacija' odlučila je biti suorganizator sajma Mesap Jesen . Tematski fokus sajma je pčelarstvo i prateća industrija. Sajam se održava 18. i 19. studenog u sajamskoj dvorani Mesapa u Nedelišću, sa službenim otvaranjem 18. studenog u 11.00 h. Ulaz za posjetitelje je besplatan. VIŠE!
 
12. Međužupanijsko ocjenjivanje meda u Slavonskom Brodu
Vedran Lesjak   
Petak, 03 Studeni 2017
ImageUdruga pčelara “Zrinski” iz Slavonskog Broda, pod pokroviteljstvom Brodsko-posavske županije 19. 11. 2017. organizira 12. Međužupanijsko ocjenjivanje meda u Slavonskom Brodu, s međunarodnim sudjelovanjem. JAVNI NATJEČAJ!
 
PD “LIPA” IZ ZAGREBA ORGANIZIRA STRUČNO EDUKATIVNO PREDAVANJE
Vedran Lesjak   
Srijeda, 01 Studeni 2017
ImagePčelarsko društvo „Lipa“ iz Zagreba organizira edukativno predavanje koje će se održati u subotu 4. 11. 2017. godine s početkom u 10 sati u Kulturnom centru Dubrava, av. Dubrava 53. Predavači su prof. dr. sc. Jevrosima Stevanović i prof .dr. sc. Zoran Stanimirović, oboje sa Beogradskog veterinarskog fakulteta. Teme predavanja su: Značaj očuvanja tradicionalnog načina pčelarenja u zaštiti ruralnih krajeva i Amitraz u zaštiti zdravlja pčela - zablude i činjenice. Ulaz je slobodan! VIŠE!
 
USKORO!!! DALMATINA 2017
Vedran Lesjak   
Utorak, 31 Listopad 2017
ImageSavez pčelarskih udruga Splitsko-dalmatinske županije organizira 8. Međunarodni pčelarski sajam DALMATINA 2017 , koji će se održati u hotelu Zagreb u Duilovu kod Splita,  4. i 5. studenog 2017. godine. U sklopu organizacije Sajma održat će se i 8. natjecanje pčelara i pčelarskih organizacija u kvaliteti sortnih vrsta meda. Svečano proglašenje pobjednika i podjela diploma održat će se u subotu, prvog dana sajma. PROGRAM PREDAVANJA!
 
«« Početak « Prethodna 1 2 3 4 5 6 7 8 9 10 Sljedeća » Kraj »»

Pcelarski forum | Novosti | Kontakt

© HPS. Sva prava pridržana.