Nalazite se na: Naslovnica
Dobrodošli na stranice Hrvatskog pčelarskog saveza
KONAČNO UPIS U JRDŽ BEZ NEGATIVNIH POSLJEDICA ZA PČELARE
Vedran Lesjak   
Četvrtak, 21 Rujan 2017
ImageNakon niza prethodnih sastanaka na temu upisa pčelara u Jedinstveni registar domaćih životinja (JRDŽ) i mogućih posljedica po pčelare, održan je sastanak 16. 09. 2017. u Virovitici sa ministrom Tolušićem i  18. 09. 2017. u HPA sa ravnateljem Baraćom. Jedna od tema ponovno je bila upis pčelara u JRDŽ te prava i obveze po izvršenom upisu naznačena u dopisu dostavljenom od strane Hrvatske poljoprivredne agencije(HPA). Obavještavamo vas da je dostavljen dopis od HPA iz kojeg je vidljivo da upisom u JRDŽ ne proizilazi obveza upisnika da se upiše u druge registre i baze podataka. Novo poslani dopisi će biti preinačeni i neće se upućivati na upis u Upisnik poljoprivrednih gospopdarstava, a po već dobivenim dopisima se ne treba postupati. Novi dopisi izdani od strane HPA, nakon upisa pčelara u JRDŽ, neće sadržavati spornu uputu koja se odnosi na članak 121. Zakona o poljoprivredi. DOPIS HPA!
 
11. OCJENJIVANJE KVALITETE MEDA - ZLATNO ULIŠTE 2017
Vedran Lesjak   
Četvrtak, 21 Rujan 2017
ImageBiopčela, Udruga za promociju i primjenu ekološke pčelarske etike u suorganizaciji s Centrom za poljoprivredu i ruralni razvoj Primorsko-goranske županije i suradnji s Upravnim odjelom za turizam, poduzetništvo i ruralni razvoj Primorsko-goranske županije, HGK – Županijskom gospodarskom komorom Rijeka, Katedrom za zdravstvenu ekologiju, Medicinskog fakulteta Sveučilišta u Rijeci i Gradom Opatijom organizira 11. OCJENJIVANJE KVALITETE MEDA - ZLATNO ULIŠTE 2017. JAVNI NATJEČAJ!
 
Zzzagimed 2017.
Vedran Lesjak   
Ponedjeljak, 11 Rujan 2017
ImagePčelarsko društvo „Zagreb“ u suradnji s Prehrambeno-biotehnološkim fakultetom Sveučilišta u Zagrebu i finanacijsku potporu Gradskog ureda za poljoprivredu i šumarstvo Grada Zagreba, te medijsku potporu Hrvatskog pčelarskog saveza, organizira ocjenjivanje kvalitete meda pčelara neposrednih proizvođača, pod nazivom 13. Međunarodno natjecanje pčelara u kvaliteti meda   - „Zzzagimed 2017.“ VIŠE!
 
MALA ŠKOLA PČELARSTVA I OVE GODINE U ZAGREBU
Vedran Lesjak   
Ponedjeljak, 11 Rujan 2017
Image Počinje deveta sezona besplatnog tečaja iz osnova pčelarstva (Mala škole pčelarstva), u organizaciji Pčelarskog društva „Zagreb“ i pod pokroviteljstvom Grada Zagreba - Ureda za poljoprivredu i šumarstvo! VIŠE!
 
3. VRBOVEČKI DANI MEDA
Vedran Lesjak   
Petak, 08 Rujan 2017
ImageUdruga pčelara Vrbovec pod pokroviteljstvom Grada Vrbovca organizira 3. Vrbovečke Dane meda 22. i 23. rujna 2017. godine u Hotelu Bunčić (Zagrebačka 4). PROGRAM!
 
«« Početak « Prethodna 1 2 3 4 5 6 7 8 9 10 Sljedeća » Kraj »»

Pcelarski forum | Novosti | Kontakt

© HPS. Sva prava pridržana.