Nalazite se na: Naslovnica
Dobrodošli na stranice Hrvatskog pčelarskog saveza
UJEDINJENI NARODI PROGLASILI 20. SVIBNJA – SVJETSKIM DANOM PČELA
Vedran Lesjak   
Četvrtak, 21 Prosinac 2017
ImageTrogodišnja upornost Pčelarskog saveza Slovenije da se 20. svibnja proglasi Svjetskim danom pčela napokon je urodila plodom. Ostvarena je inicijativa slovenskih pčelara, koju je od samog početka podržao i Hrvatski pčelarski savez. Generalna skupština Ujedinjenih naroda na svom zasjedanju proglasila je, dan rođenja Antona Janše, 20. svibnja, SVJETSKOM DANOM PČELA! Ovom prilikom upućujemo čestitke svim pčelarima svijeta, a pogotovo Pčelarskom savezu Slovenije. DEKLARACIJA UN-a!
 
POZIV NA SKUPŠTINU HRVATSKOG PČELARSKOG SAVEZA
Vedran Lesjak   
Četvrtak, 07 Prosinac 2017
ImageRedovna izvještajna Skupština Hrvatskog pčelarskog saveza održat će se u subotu 16. prosinca 2017. godine u Hotelu Antunović, Zagrebačka avenija 100, Zagreb, s početkom u 9.30 sati. VIŠE!
 
NAJAVA! XXI. HLEBINSKI SUSRETI PČELARA
Vedran Lesjak   
Srijeda, 22 Studeni 2017
ImagePčelarska udruga „LIPA“ Koprivnica , Koprivničko Križevačka županija kao organizatori te Hrvatski pčelarski savez, Općina Hlebine i Župa Sv. Katarine Hlebine kao suorganizatori pozivaju sve pčelarke i pčelare Lijepe Naše, da svojom nazočnošću uveličaju XXI. HLEBINSKE SUSRETE PČELARA koji se održavaju povodom obilježavanju blagdana zaštitnika i učitelja svih pčelara -  svetog Ambrozija, u nedjelju - 03. prosinca 2017. godine u Hlebinama. POZIV!
 
OBAVIJEST IZLAGAČIMA NA DANIMA MEDA U ZAGREBU
Vedran Lesjak   
Utorak, 21 Studeni 2017
ImageMole se svi izlagači da prvog dana, u srijedu 22. studenog 2017. godine na Trg bana Josipa Jelačića dođu najkasnije do 6 sati ujutro radi postavljanja štandova jer kasniji prilaz vozilom na Trg neće biti dozvoljen. Štandovi će biti postavljeni između spomenika banu Josipu Jelačiću i fontane – Manduševac. VIŠE!
 
OBJAVLJEN JAVNI NATJEČAJ ZA PRIKUPLJANJE I ODABIR PROJEKATA PRIMIJENJENIH ISTRAŽIVANJA U PČELARSTVU
Vedran Lesjak   
Petak, 17 Studeni 2017
ImageAgencija za plaćanja u poljoprivredi ribarstvu i ruralnom razvoju objavila je Javni natječaj za prikupljanje i odabir projekata primijenjenih istraživanja u pčelarstvu . Pravo sudjelovanja na Javnom natječaju imaju znanstveno-istraživačke institucije, a prijave se podnose na službenom obrascu koji možete preuzeti sa mrežne stranice Agencije za plaćanja. NATJEČAJ!
 
«« Početak « Prethodna 1 2 3 4 5 6 7 8 9 10 Sljedeća » Kraj »»

Pcelarski forum | Novosti | Kontakt

© HPS. Sva prava pridržana.