Nalazite se na: Naslovnica
Dobrodošli na stranice Hrvatskog pčelarskog saveza
Zaključci „Sedme Nacionalne konferencije o sigurnosti i kakvoći pčelinjih proizvoda – Kako dalje?
Vedran Lesjak   
Četvrtak, 27 Travanj 2017
ImageOve godine, sedmo po redu okupljanje proizvođačke, stručne i znanstvene zajednice, na nacionalnoj razini, uz sudjelovanje uglednih gostiju iz inozemstva, provelo se zajedničkim snagama većeg broja institucija. Održano je u Opatiji, 07. travnja 2017. godine, pod nazivom „Sedma Nacionalna konferencija o sigurnosti i kakvoći pčelinjih proizvoda – Kako dalje?“. VIŠE!
 
OBJAŠNJENJE PČELARIMA O ODLUCI APPRRR-a O POVRATU VIŠE ISPLAĆENIH SREDSTAVA (PDV-a) ZA 2014. GODINU
Vedran Lesjak   
Srijeda, 19 Travanj 2017
ImagePoštovani pčelari, ovim putem dostavljamo vam objašnjenje o Odluci Agencije za plaćanje u poljoprivredi, ribarstvu i ruralnom razvoju (APPRRR), temeljem koje HPS i pčelari korisnici Mjere zdravstvene zaštite pčela u 2014. godini moraju vratiti dio preplaćenih sredstava od strane APPRRR. OBJAŠNJENJE!
 
JOŠ DVA DANA ZA PREDAJU ZAHTJEVA ZA POVRAT ULOŽENIH SREDSTAVA U PČELARSTVU
Vedran Lesjak   
Utorak, 18 Travanj 2017
ImageBliži se rok za predaju zahtjeva za povrat sredstava za mjere Nacionalnog pčelarskog programa u 2017. godini za slijedeće mjere: Tehnička pomoć pčelarima i organizacijama pčelara, Suzbijanje štetnika i bolesti pčela, naročito varooze i Racionalizacija troškova selećeg pčelarenja. Zadnji dan za podnošenje obrazaca za povrat sredstava za navedene mjere je 20. travanj 2017. godine. VIŠE!
 
AKTIVNOSTI HPS-A U OŽUJKU
Vedran Lesjak   
Srijeda, 05 Travanj 2017
Image Djelatnici Hrvatskog pčelarskog saveza su kroz mjesec ožujak odradili brojne aktivnosti, od posjeta brojnim sajmovima do organiziranja i sudjelovanja na sastancima na kojima su se rješavali problemi naših članova. OPŠIRNIJE!
 
7. NACIONALNA KONFERENCIJA O SIGURNOSTI I KAKVOĆI PČELINJIH PROIZVODA
Vedran Lesjak   
Četvrtak, 30 Ožujak 2017
Image Ove godine, sedmo po redu okupljanje proizvođačke, stručne i znanstvene zajednice, na nacionalnoj razini, uz sudjelovanje uglednih gostiju iz inozemstva, provodi se zajedničkim snagama većeg broja institucija i održava se u Opatiji, u Remisens Hotel Palace Bellevue , 07. travnja 2017. godine, pod nazivom „Sedma Nacionalna konferencija o sigurnosti i kakvoći pčelinjih proizvoda – Kako dalje?“ . VIŠE!
 
«« Početak « Prethodna 1 2 3 4 5 6 7 8 9 10 Sljedeća » Kraj »»

Pcelarski forum | Novosti | Kontakt

© HPS. Sva prava pridržana.