Nalazite se na: Naslovnica
Dobrodošli na stranice Hrvatskog pčelarskog saveza
ODABRAN DIZAJN NACIONALNE STAKLENKE ZA MED
Vedran Lesjak   
Srijeda, 21 Lipanj 2017
ImagePovjerenstvo za odabir dizajna nacionalne staklenke za med na sastanku u HPS-u održanom 29. svibnja 2017. godine odabralo je dizajn nacionalne staklenke za med. Povjerenstvo se vodilo zahtjevima da staklenka  treba biti jednostavna, ali i posebna, odnosno prepoznatljiva na polici. VIŠE!
 
OTVORENA PČELARSKA POUČNA STAZA
Vedran Lesjak   
Srijeda, 21 Lipanj 2017
ImageDana 15. 06. 2017. godine u Tršću, nedaleko Čabra, otvorena je “Pčelarska poučna staza”, kao takva prva na području Primorsko goranske županije, projekt koji je realiziran od strane Pčelarskog društva Grada Čabra, Poljoprivredne edukacijske udruge Kis Gorski kotar u suradnji sa Kmetijsko gazdarskim zavodom Ljubljana. VIŠE!
 
OTVORENA IZLOŽBA „ZAŠTO JE PČELA VAŽNIJA OD ČOVJEKA“
Vedran Lesjak   
Srijeda, 14 Lipanj 2017
ImageU Hrvatskom prirodoslovnom muzeju u Zagrebu otvorena je izložba „Zašto je pčela važnija od čovjeka“ . Projekt izložbe napravljen je u suradnji s Hrvatskim pčelarskim savezom te Veterinarskim i Agronomskim fakultetom u Zagrebu. Izložba je otvorena  do kraja godine. VIŠE!
 
SUZBIJANJE KOMARACA NA PODRUČJU GRADA ZAGREBA
Vedran Lesjak   
Srijeda, 14 Lipanj 2017
ImageDjelatnici tvrtke Adria grupa d.o.o., Zagreb, Heinzelova 53a, provest će akciju adulticidnog suzbijanja komaraca sukladno popisu i površinama iz Provedbenog plana u vremenu od 04:30 – 09:00 sati u slijedećim terminima i područjima. PLAN SUZBIJANJA!
 
SUZBIJANJE KOMARACA U LONJSKOM POLJU
Vedran Lesjak   
Srijeda, 14 Lipanj 2017
ImageDjelatnici tvrtke “ID ‘90” d.o.o., Zagreb, Ogrizovićeva 34/1, koja je izvršitelj Programa, dana 16.06.2017. od cca 19:00 sati provest će akciju adulticidnog suzbijanja komaraca na području naselja: Preloščica, Bukovsko, Lukavac Posavski, Gušča, Svinjičko, Čigoč, Kratečko, Mužilovčica, Suvoj, Lonja. PLAN SUZBIJANJA!
 
«« Početak « Prethodna 1 2 3 4 5 6 7 8 9 10 Sljedeća » Kraj »»

Pcelarski forum | Novosti | Kontakt

© HPS. Sva prava pridržana.