Nalazite se na: Naslovnica
Dobrodošli na stranice Hrvatskog pčelarskog saveza
NAJAVA! DANI MEDA U VALPOVŠTINI
Vedran Lesjak   
Srijeda, 14 Lipanj 2017
ImageUdruga pčelara „Valpovština“ Valpovo devetu godinu zaredom organizira regionalnu manifestaciju „Dani meda u Valpovštini. Ovogodišnja manifestacija održati će se 24. i 25. lipnja u Centru kulture „Matija Petar Katančić“ i ispred dvorca Prandau-Normann u Valpovu. PROGRAM!
 
OTVORENJE IZLOŽBE "ZAŠTO JE PČELA VAŽNIJA OD ČOVJEKA?"
Vedran Lesjak   
Petak, 09 Lipanj 2017
ImageHrvatski prirodoslovni muzej u Zagrebu u suradnji s Hrvatskim pčelarskim savezom, Veterinarskim i Agronomskim fakultetom Sveučilišta u Zagrebu organiziraju izložbu „Zašto je pčela važnija od čovjeka?“ . Otvorenje izložbe održati će se u Hrvatskome prirodoslovnom muzeju, Demetrova 1
u utorak, 13. lipnja 2017. u 12 sati. VIŠE!
 
REGISTRIRANI UZGAJIVAČI MATICA PČELA U 2017. GODINI
Vedran Lesjak   
Petak, 02 Lipanj 2017
ImageUdruga uzgajivača selekcioniranih matica pčela Hrvatske i Hrvatska poljoprivredna agencija objavile su popis registriranih uzgajivača matica pčela u 2017. godini. Matice se ove godine označavaju žutom bojom. POPIS!
 
NASTAVAK AKCIJE UPISA PČELARA I PČELINJAKA U JEDINSTVENI REGISTAR DOMAĆIH ŽIVOTINJA (JRDŽ)
Vedran Lesjak   
Ponedjeljak, 22 Svibanj 2017
ImageHrvatska poljoprivredna agencija u suradnji s Hrvatskim pčelarskim savezom nastavlja s akcijom besplatne registracije pčelara i pčelinjaka u Jedinstveni registar domaćih životinja. VIŠE!
 
OBJAVLJEN PRAVILNIK O IZMJENAMA PRAVILNIKA O MEDU
Vedran Lesjak   
Petak, 19 Svibanj 2017
ImageRepublika Hrvatska je odlučila provesti reviziju „Pravilnika o medu“, propisa koji regulira pitanje kakvoće i podrijetla meda. Od 17. svibnja 2017. godine na tržištu Republike Hrvatske obavezno je označavanje zemlje (ili zemalja) podrijetla meda za sve subjekte koji med stavljaju na tržište Republike Hrvatske.  VIŠE!
 
«« Početak « Prethodna 1 2 3 4 5 6 7 8 9 10 Sljedeća » Kraj »»

Pcelarski forum | Novosti | Kontakt

© HPS. Sva prava pridržana.