Novosti
arhiva/novosti/pcele-plakat (2).jpg
28.01.2020 Broj:113

RADIONICA - POREZNI ASPEKT POSLOVANJA OPG-a

Radionicu pod nazivom - Porezni aspekt poslovanja OPG-a održati će se u petak 31. siječnja 2020. godine u Rakitju, Stari Hrast 55, Sveta Nedjelja s početkom u 17.30 sati.


Radionicu pod nazivom „Porezni aspekt poslovanja OPG-a“ održati će se u petak 31. siječnja 2020. godine u Rakitju, Stari Hrast 55, Sveta Nedjelja s početkom u 17.30 sati.

Ovu radionicu organizira Savez pčelarskih udruga Zagrebačke županije „SPUZŽ" u suradnji sa Pčelarskom sekcijom Ustanove za sveobuhvatnu skrb "Tigrovi" Rakitje, želeći potaknuti raspravu o problemima u poslovanju, obvezama i poreznim statusima poljoprivrednih proizvođača ovisno o njihovom organizacijskom obliku (OPG, obrt, trgovačko društvo), poreznim specifičnostima i obvezama poljoprivrednih proizvođača kako bi što kvalitetnije mogli poslovati u odnosu na postojeće propise. 

Predavanje i stručnu radionicu održati će gospođa mr.sc. Miljenka Cutvarić iz Hrvatske zajednice računovođa i financijskih djelatnika, urednica savjetnica u časopisu Računovodstvo i financije.

Kroz ovu radionicu sve prisutne ćemo upoznati s poreznim aspektima OPG-a, specifičnostima, obvezama, doprinosima, evidencijama kao i o obavljanju turističkih i ugostiteljskih usluga na OPG-u (obveza izdavanja računa, način naplate i fiskalizacija), i dati odgovore na mnoga druga aktualna pitanja.

Za sve daljnje informacije stojimo Vam na raspolaganju.

Ulaz je slobodan.

 

Uz pčelarski pozdrav - Medno!                                                      


                                                                                                    Za organizatora

                                                                                                 Željko Vukić, dipl. ing.