Novosti




arhiva/novosti/OPGovi-04-e1586499011164.gif
28.04.2020 Broj:173

Inovativni projekt OPGovi Hrvatske

OPGovi Hrvatske su neprofitna web platformi kojoj je za cilj obuhvatiti svih 162.966 OPG-ova na području 20 županija i Grada Zagreba, a možete ju pregledati na sljedećoj poveznici: www.opgovi.hr. Ovaj nacionalni projektu provodi udruga Inovativni projekti i Hrvatska zajednica županija.


OPGovi Hrvatske su neprofitna web platformi kojoj je za cilj obuhvatiti svih  162.966 OPG-ova na području 20 županija i Grada Zagreba, a možete ju pregledati na sljedećoj poveznici: www.opgovi.hr. Ovaj nacionalni projektu provodi udruga Inovativni projekti i  Hrvatska zajednica županija.

 

Temeljna svrha ove platforme je samostalna izrada i upravljanje  vlastitom stranicom za svaki pojedini hrvatski OPG. Nažalost, velika većina OPG-ova ne posjeduje vlastitu web stranicu putem koje bi na osobniji način predstavila rad svoje obitelji. Sada će to moći napraviti i to u potpunosti besplatno. Pogledajte primjer: https://www.opgovi.hr/opg/druzijanic/ . Na ovaj način i Vaši članovi mogu imati vlastitu internetsku stranicu unutar naše platforme OPGovi koja bi glasila: www.opgovi.hr/opg/imeiprezime

 

No ne mislimo tu stati. Od dodatnog sadržaja na platformi moći će pronaći aktualne natječaje od lokalne, preko regionalne i nacionalne pa sve do europske razine. Nadalje, u info kutku će biti svi relevantni dokumenti za OPG-ove, a odnose se na osnivanje, izvještavanje, umrežavanje i slično.

Ukratko, radi se o polazišnom i centralnom mjestu svih hrvatskih OPG-ova o čemu su posljednjih dana izvijestili brojni mediji što možete pronaći u dokumentu 1.REFERENCE kojeg imate u prilogu.

 

Što se tiče korisnika usluga, tj. svih građana, oni će jednostavno prema županijama (a naknadno gradovima i općinama) te kategorijama pojedinih proizvoda moći pretraživati platformu kako se ona bude nadopunjavala. Također, bitno je za napomenuti da će OPG-ovi samostalno unositi podatke na našoj platformi. Ipak, radi se o njihovim osobnim podacima. Samo je potrebno pratiti 2.UPUTE koje imate u prilogu, ali i na našoj stranici: https://www.opgovi.hr/kako-prijaviti-svoj-opg/ . Ipak, kako bi OPG-ovima bili što više od pomoći, ukoliko im je jednostavnije ispuniti kratak upitnik s podacima o njihovom OPG-u i poslati nam nekoliko fotografija, mogu to napraviti. 3.UPITNIK također prilažemo.

 

Nadamo se da ćete i Vaši članovi postati dio naše uskoro velike obitelji! Pridružite nam se!

 

U naše ime i u ime Hrvatske zajednice županija, srdačno Vas pozdravljamo.

 

OPGovi Hrvatske

info@opgovi.hr

www.opgovi.hr