Nalazite se na: Naslovnica
Dobrodošli na stranice Hrvatskog pčelarskog saveza
NAJAVA! ZLATNA PČELA 2018. U TOPUSKOM
Vedran Lesjak   
Petak, 16 Veljača 2018
ImageZajednica pčelarskih udruga Sisačko-moslavačke županije, Top-Terme d.o.o. i Turistička zajednica Općine Topusko pod pokroviteljstvom župana Sisačko-moslavačke županije Ive Žinića organiziraju 18. Dane meda „ Zlatna pčela“ i 13. Županijsko ocjenjivanje meda uz pčelarsku izložbu, prodaju pčelinjih proizvoda i opreme te stručno-znanstveni skup 17. - 18. veljače 2018 godine u Top-Termama u Topuskom. PROGRAM!
 
NOVI IZRAČUN EKONOMSKE VELIČINE POLJOPRIVREDNOG GOSPODARSTVA
Vedran Lesjak   
Srijeda, 14 Veljača 2018
ImageSavjetodavna služba objavila je novi izračun ekonomske veličine poljoprivrednog gospodarstva, te je ujedno povećana i vrijednost proizvodnje po pčelinjoj zajednici . Nova vrijednost po pčelinjoj zajednici za kontinentalnu Hrvatsku iznosi 511,00 kuna, dok za jadransku Hrvatsku iznosi 557,00 kuna. KALKULATOR!
 
Medeni doručak s hrvatskih pčelinjaka
Vedran Lesjak   
Četvrtak, 08 Veljača 2018
ImageU sklopu 14. međunarodnog pčelarskog sajma u Gudovcu održat će se manifestacija pod nazivom: Medni doručak s hrvatskih pčelinjaka. VIŠE!
 
POPIS VETERINARSKO-MEDICINSKIH PROIZVODA (VMP) ZA PČELARSTVO
Vedran Lesjak   
Četvrtak, 08 Veljača 2018
ImageNa internetskim stranicama Uprave za veterinarstvo i sigurnost hrane objavljen je popis svih veterinarsko-medicinskih proizvoda (VMP) odobrenih za upotrebu u Republici Hrvatskoj. VMP ZA PČELARSTVO!
 
REZULTATI DRUGOG FOTONATJEČAJA "ŽIVOT S PČELAMA"
Vedran Lesjak   
Četvrtak, 08 Veljača 2018
ImageZavršen je i drugi fotonatječaj "Život s pčelama". Na natječaj je 57 autora dostavilo 139 fotografija. Komisija za odabir najboljih fotografija bila je sastavljena od 5 članova. Nakon prvog kruga izbora komisija je odabrala 21 fotografiju, koje su ušle u drugi finalni krug. U finalnom krugu odabrano je 5 najboljih fotografija, od kojih dvije djele treće mjesto. FOTOGRAFIJE!
 
«« Početak « Prethodna 1 2 3 4 5 6 7 8 9 10 Sljedeća » Kraj »»

Pcelarski forum | Novosti | Kontakt

© HPS. Sva prava pridržana.