Novosti
arhiva/novosti/b-thenet-logo.png
17.07.2023 Broj:725

POZIV PČELARIMA DA KOMENTIRAJU PREDSTAVLJENE PČELARSKE PRAKSE

B-THENET izgrađen je na iskustvima ranije provedenih projekata i uspostavlja vlastitu cjelovitu zbirku praksi (od osnovnih do složenih praksi) u suradnji s pčelarima. Glavni je cilj projekta proširiti i podijeliti znanje i vještine dobrih pčelarskih praksi, koje su korisne i primjenjive na lokalnoj razini.


Za postupak prijave na B-THENET platformu potrebno je:

  1. U Google tražilicu upisati B-THENET, stranica je bthenet.eu
  2. Zatim odabrati na naslovnoj zelenoj stranici prozor "the platform click for more"
  3. Prvi puta pčelar se mora najprije registrirati sa svojim podacima, ime/prezime/beekeeper/ZIP code 00385/ i sl., korisničko ime, mail, password, a poslije samo ulogirati preko korisničkog imena
  4. Hrvatska ima dvije obrađene teme: a) Good beekeeping practices (13 tema praksi) i b) Biosecurity measures (9 tema praksi).
  5. Potom će se pojaviti teme, a hrvatski jezik odaberete u padajućem izborniku klikom na Croatia. Tako ćete imati opisano sve na hrvatskom jeziku.
  6. Kad kliknete na neku od tema, možete pročitati o temi, vidjeti slike, literaturu i dolje na dnu pisati svoje komentare, pitanja i napomene.

Glavni je cilj projekta proširiti i podijeliti znanje i vještine dobrih pčelarskih praksi, koje su korisne i primjenjive na lokalnoj razini. Iz tog razloga ljubazno vas molimo vas da iskreno napišete što smatrate da je primjenjivo, a što nije, odnosno zašto nije.


Kad napišete komentar klinknete na SEND.